National

BOMBA! Crin Antonescu din nou la sefia PNL?

Publicat: 21 nov. 2014
1

In urma cu cateva zile, Crin Antonescu a declarat intr-o emisiune la RealitateaTV ca nu intentioneaza sa se reintoarca la sefia PNL.

“Nu sunt interesat, nu am in agenda, in program, revenirea la conducerea PNL. In mod categoric”, a spus Antonescu in urma cu cateva zile intr-o emisiune televizata.

Insa Radu Zlati, unul dintrre liderii PNL, apropiat al lui Crin Antonescu, a acordat un interviu pentru PSnews unde a dezvaluit cum ar putea ajunge Antonescu la carma actualului partid al lui Klaus Iohannis.

”Pe statutul partidului se va numi un interimar pentru ca numai aceasta e solutia pe care statutul o permite. In mod evident, partidul are nevoie de un conducator ales si nu un interimar pana in 2017 cand se incheie unificarea si vom avea un lider pentru ambele parti ale PNL.

De acee cred ca ar fi util un congres la inceputul lui 2015, iar in acel congres Crin Antonescu ar putea sa candideze, urmand ca pana atunci eventual dansul sa se razgandeasca, sa adopte o alta pozitie privitoare la relatia dintre el si conducerea, cu functia de conducere in PNL, eventual la aceasta razgandire putand sa contribuie si aceasta oferta de care ziceam si da, domnul Iohannis ar fi cel mai potrivit vector pentru oferta”, a explicat Radu Zlati.

”Statutul de presedinte interimar in cazul de vacantare a functiei de presedinte, ceea ce se va intampla la PNL dupa 21 decembrie, cel care ocupa aceasta functie de presedinte interimar e o persoana nominalizata din randul vicepresedintilor de catre Biroul Permanent” a explicat parlamentarul de Cluj.

Intrebat de cele mai vehiculate doua nume pentru a prelua functia de presedinte interimar al PNL, Ludovic Orban sau Dan Motreanu, deputatul Radu Zlati a precizat urmatoarele: ”Deocamdata, domnul Orban nu m-a convis sa-l votez la Congres. Eu nefacand parte din BPN, nu se pune problema votului meu in cadrul acestui for.”

”In interiorul partidului eu ocup o pozitie oarecum excentrica. Sunt outsider in raport cu jocurile de putere. Sunt foarte multumit cu statutul meu de membru si de membru al Delegatiei Permanente. Sunt o voce, incerc sa fiu foarte corect si sunt un om de echipa. Voi astepta decizia forurilor statututare, iar daca va fi un congres imi voi preciza pozitia”, a mai afirmat parlamentarul.
Adauga un comentariu