Magazin

Bomba biologica lansata de prostituate

Publicat: 16 mai 2012
1

Se aprinde fitilul bombelor biologice lansate de zecile de prostituate infectate cu HIV si prinse de autoritatile de la Atena. Printre ele au fost identificate si doua romance. Nebunia i-a cuprins pe toti barbatii care au intretinut relatii intime cu aceste femei.

Cifrele oficiale vorbesc deja despre noua clienti seropozitivi. Dar presa elena lanseaza cifre infricosatoare: peste 70 de amatori de relatii pasagere, inclusiv un conational de-al nostru, ar fi bolnavi.

Andreea si Sunita din Romania

Asa s-au recomandat aceste tinere politistilor greci care le-au retinut. Sunt in spatele gratiilor, acuzate de „vatamare corporala grava impotriva unui numar necunoscut de persoane„, dupa ce, desi sunt infectate cu HIV, au intretinut relatii sexuale neprotejate cu zeci de barbati.

Ele au fost gasite in bordelurile din Atena alaturi de alte 50 de prostituate. Au fost duse in arest si apoi la medic. Rezultatul analizelor i-a inspaimantat pe specialisti: mai multe de jumatate dintre femei, inclusiv romancele, au HIV.

Prostituatele de pe centura Capitalei nu le recunosc pe cele doua si le blameaza pentru inconstienta lor

Isteria care a cuprins Grecia a fortat autoritatile sa deschida un centru unde cei care au fost la prostituate sa ceara consiliere si sa isi faca analizele cu promisiunea anonimatului. 2.000 de oameni s-au prezentat deja, iar primele date nu sunt incurajatoare. Peste 70 de persoane ar fi infectate potrivit presei elene. Printre clienti ar fi si un cetatean roman.

Faptul ca in dosar apar atat prostituate, cat si clienti din Romania arata ca este posibil ca numarul victimelor de la noi sa fie mult mai mare. Medicii le recomada celor care cred ca au fost expusi sa nu intretina sub nicio forma relatii sexuale neprotejate si sa-i instiinteze pe doctori in cazul vreunei interventii care presupune sangerare.

Sursa: stirileprotv.ro
Adauga un comentariu