National

Bogdan Olteanu RAMANE in arest inca 30 de zile

Publicat: 22 aug. 2016
1
Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, astazi, sa prelungeasca cu inca 30 de zile mandatul de arestare preventiva pentru fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit Romania TV.
Decizia nu este definitiva, dar este executorie. Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu, va depune contestatie la decizia judecatorilor.
Judecatorii de la ICCJ au admis cererea procurorilor DNA, de prelungire a mandatului de arestare preventiva in cazul lui Bogdan Olteanu. Astfel, acesta va ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Fostul viceguvernatorul se afla in arestul Politiei Capitalei.
Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu, a declarat astazi, dupa ce ICCJ a prelungit mandatul de arestare pentru fostul viceguvernator BNR cu inca 30 de zile, ca va depune contestatie la decizia judecatorilor.
„Situatia lui este o situatie reala, pe care n-o poate neglija nimeni. Nu trebuie sa se planga, dar situatia lui este cat se poate de evidenta, de frustrare, de bulversare emotionala, datorita faptului ca nu-si poate exercita dreptul la aparare. E adevarat ca starea de arest preventiv nu-ti poate da un confort psihic sau emotional, dar una e confortul, si alta e dreptul la aparare. Nu a avut nimic de obiectat asupra conditiilor de detentie, desi nu sunt cele mai bune si e un lucru stiut, toata lumea se plange de ele, dar bulversarea emotionala e data in special de faptul ca nu-si poate exercita dupa cum se cuvine dreptul la aparare”, a declarat avocatul Constantin Durgheu.Comentarii
Adauga un comentariu