Eveniment-Social

Bodea si-a prelungit din nou concediul

Publicat: 17 feb. 2009
1

Subprefectul Marius Bodea si-a prelungit pentru a treia oara in ultima luna concediul medical. Bodea i-a telefonat ieri prefectului Victorel Lupu, pentru a-i spune ca se va prezenta la prefectura cu o noua adeverinta medicala prin care isi poate prelungi concediul medical.

Dupa ce prima data si-a luat 29 zile de concediu la inceputul lunii ianuarie, Bodea a depus cerere de prelungire pe 3 februarie pentru alte 9 zile, fiind acum la a doua cerere de prelungire. „Subprefectul Marius Bodea a telefonat in cursul zilei de astazi (ieri-n.r.) si a spus ca se va prezenta cu o adeverinta medicala pentru a-si putea prelungi concediul medical. Inca nu am vazut despre ce este vorba, insa cred ca totul este in regula”, a sustinut prefectul Victorel Lupu. Subprefectul Bodea a depus si o cerere premierului Emil Boc prin care cere suspendarea din functia pe care o detine, insa cererea nu a fost inca semnata. Bodea a cerut suspendarea pe o perioada de trei ani, conform unui articol din Legea 188 din 1999 (legea functionarului public-n.r.), insa pana cand premierul nu va semna hartia, cel putin teoretic, actualul subprefect ar trebui sa se prezinte la lucru.
Comentarii
  • Acest infatuat este bolnav cu capul saracutul de el.Pai cum daca a cazut de pe scaun si s-a lovit drept la cap.Puisorul de comunist nu a invatat lectia ca daca sunt scari de urcat aceleasi scari sunt si de coborat.El a preferat sa stea cocotat de scaun,numai ca prietenii i-au cam scuturat scaunelul.Nu-l plangeti ca are grija taticul si socrul sau Berlea politrucul.Pa cuvant ca palaria fu mai mare decat capul.

  • Prefectul Victorel Lupu crede „ca totul este in regula”. Se pare ca de atata stat degeaba pe la Primarie, unde oricum lucrurile merg „ca unse”, uita ca a ajuns prefect si are anumite responsabilitati. Daca se teme ca unii ii vor aminti despre viata lui trecuta, nu trebuie sa se teama, ca dosarele sunt la locul lor. Inclusiv cel referitor la fosta sotie !

Adauga un comentariu