Magazin

BMW Romania recheama in service 37.500 de masini. Vezi motivul!

Publicat: 01 apr. 2014
1

BMW Romania a anuntat astazi o campanie de verificare in service pentru toate modelele sale importate de persoane fizice in tara in perioada 2010-2013. BMW Romania doreste sa le verifice kilometrajele, pentru a se asigura ca nu exista afisari eronate ale rulajului, scrie automarket.ro.

Citeste si: Cum obtii un consum de 4 litri/100 km si traversezi Romania mai ieftin cu o limuzina decat cu trenul

BMW Group Romania a emis astazi un comunicat de presa prin care anunta un recall independent pe care-l deruleaza in service-urile sale si care vizeaza 37.500 unitati. Este vorba despre modelele BMW care au fost importate in Romania de persoane fizice in perioada 2010-2013.

Importatorul BMW in Romania doreste sa le verifice gratuit kilometrajele acestor modele, deoarece a primit notificari de la sediul central cu privire la anumite descoperiri de ultima ora ale cercetatorilor britanici. Aparent, este vorba despre efectul S.A.M.S.A.R. (Sudden and Abrupt Mileage System Acute Reduction), care se traduce prin reducerea misterioasa a kilometrajului.

Citeste si: BMW lanseaza hibridul i8

Vestea buna pentru posesorii acestor modele este ca verificarea kilometrajului pentru aflarea rulajului adevarat se face rapid si fara dureri, prin verificarea unei baze de date internationale a marcii. La fel ca la orice marca, fiecare intrare in service a fiecarui automobil care intra intr-o reprezentanta este documentata alaturi de numarul de kilometri pe care i-a parcurs vehiculul respectiv pana la momentul intrarii in service. Cercetatorii au descoperit mai multe modele care manifesta evident efectul S.A.M.S.A.R., cum ar fi un model care avea 150.000 de kilometri in 2010 in baza de date internationala a BMW, ofertat ulterior cu 98.000 de kilometri in Romania.

Citeste si: BMW lanseaza in Romania Seria 1 xDrive si versiunea 114d
Comentarii
Adauga un comentariu