National

Blaga recunoaste ca Guvernul Ciolos este un DEZASTRU

Publicat: 06 apr. 2016
1

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, intr-o emisiune televizata, ca cele doua mari partide PNL si PSD sustin in continuare Guvernul Ciolos, dar ca, din cauza declaratiilor „cel putin interesante”, multi dintre ministri ar fi trebuit sa plece.

„Este la latitudinea premierului Ciolos daca remaniaza ministri, in acest moment, insa multi dintre ministri au avut pozitii interesante, daca ar fi fost numiti politic, plecau demult”, si-a exprimat opinia Vasile Blaga. El a dat ca exemplu prestatia Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, din ultimele doua saptamani.

„Ministrul Agriculturii a sustinut niste declaratii nelalocul lor, ca salamul se spala cu otet, apoi ca intreg bugetul Romaniei a fost dus cu camionul peste granita, declaratii pe care nu le-a explicat”, a afirmat copresedintele liberal. In privinta legii salarizarii, Blaga a spus ca este normal sa fie cresteri salariale pentru ca este al doilea an consecutiv de crestere economica „si trebuia sa se vada acest lucru si in veniturile oamenilor”.
Adauga un comentariu