National

Blaga: A aparut o anumita aroganta din partea Elenei Udrea si PDL a platit rau la locale

Publicat: 04 oct. 2012
1

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Romania TV, ca unii dintre fostii lideri ai partidului au dat dovada de o anumita aroganta in timpul guvernarii PDL, dand-o ca exemplu pe Elena Udrea, dar si pe fostul premier Emil Boc.

Blaga sustine, pe de alta parte, citat de RTV, ca nu exista vreun motiv pentru care Udrea nu ar trebui lasata sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie.

Vorbind despre oportunitatea unei candidaturi a Elenei Udrea intr-un colegiu din Neamt, Blaga a spus ca aceasta a avut performante notabile ca ministru al Dezvoltarii Regionale, in pofida unor erori comise. „A aparut si o anumita aroganta din partea ei. Au fost greseli si in modul in care au fost prezentate masurile luate si am platit rau de tot la locale”, a declarat Vasile Blaga, potrivit RTV.

Democrat-liberalul a precizat ca nu doar Elena Udrea a comis asemenea erori, el spunand ca nu poate fi de acord ca afirmatii precum „Pusca si cureaua lata, ce lefuri aveati odata!”.

Blaga a precizat ca imaginea publica a unor democrat-liberali, inclusiv a Elenei Udrea, a suferit si din considerente independente de acestia.

„Au fost o parte a liderilor din fostul Birou Permanent National considerati a fi foarte apropiati presedintelui Basescu, precum Emil Boc, Roberta Anastase si Elena Udrea, si ca urmare a faptului ca presedintele era tinta constanta a atacurilor, s-a lovit sistematic si in ei. Nu spun ca nu au gresit neripostand cum trebuie”, a spus Blaga.

Intrebat care ar fi motivele pentru care Udrea ar trebui sa candideze din nou pentru Parlament, democrat-liberalul a raspuns printr-o alta intrebare: „Spuneti-mi motivele pentru care nu ar trebui sa candideze”.

Blaga a mentionat nivelul mare al absorbtiei al fondurilor europene pe programele gestionate de MDRT precum si faptul ca nimeni nu a putut dovedi ca a incalcat legea in acordarea fondurilor.

„Daca o organizatie ii propune sa candideze, ea va fi validata sau nu de electorat”, a mai spus Vasile Blaga.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma sa candideze pentru un nou mandat in Neamt, in colegiul care cuprinde orasul Roman, actualul detinator al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai, au declarat pentru Mediafax surse parlamentare.

Colegiul 4 din Neamt cuprinde orasul Roman, comuna Ion Creanga si satele Ion Creanga, Averesti, Izvoru, Muncelu, Recea si Stejaru, fiind unul dintre cele mai mari colegii din judet.
sursa: rtv.net
Adauga un comentariu