Actualitate

Biroul lui Adomnitei a luat foc. Casa Patrata, evacuata – UPDATE FOTO

Publicat: 13 sept. 2013

UPDATE 10:18 – Exercitiul a presupus si salvarea a 20 de „victime„, care s-au „intoxicat” cu fum in timpul presupusului incendiu, iar perimetrul ce duce in parcarea de la Consiliul Judetean a fost inconjurat.

Palatul administrativ al judetului, unde functioneaza Consiliul Judetean si Prefectura a fost evacuat de catre pompierii ieseni, in urma unui incendiu. Este vorba doar de o simulare a unui incendiu produs la etajul superior al cladirii, mai precis etajul doi. Acest exercitiu face parte dintr-o serie de manifestari pregatite si la nivelul judetului Iasi, organizate cu ocazia Zilei Pompierilor, sarbatorita anual la data de 13 septembrie.
Comentarii
  • MULTMIM DOAMNE CA AI ASCUTAT RUGA FAMILIILOR DISTRUSE DE HOTUL HITLERIST ADOMNITEI. SA ARDA DE VIU ORDINARIUL DRACULUI FLORI SI LUMANARI PE PIEPTUL LUI SI A **** DE CPCHIL CARE-LN FATA JUDECATTTOCCCCCAAAAAATOREASA LU PESTE. BLESTEMATI SA FITI URMEAZA SA VA IA MOARTEA COASA D4E PE FATA PAMANTULUI, HOTILOR HOTII HOTIII HOTIII CARE SI AU BATUT JOC DE ROMANI SA VA BATA DUMNEZEU SI MAICULITA DOMNULUI!!!!

  • gunoiul adormitilor si chirila de dat foc tot va lua foc… de … blestem nu scapa! adomnitei, chirila, bodea, fenechiu gunoaie dedat foc, sa le dam foc.!!!!

  • SLAVA DOMNULUI CA AU LUA FOC HOTII DIN CONSILIUL MAFIEI JUDETENE!!! ORICUM URMA SA -I PRAJIM NOI LA FOC MIC. BINE CA DUMNEZEU NE-A ASCULTAT RUGA SI BLESTEMELE!!!!!

Adauga un comentariu