Eveniment-Social

Bilant final: Cum sta Iasul la capitolul curatenie

Publicat: 24 oct. 2013
1
Campania de colectare a deseurilor din judet din acest an s-a dovedit a fi un real succes. Sute de tone de deseuri au fost colectate din mai multe comune din judet prin intermediul campaniei „Locul deseurilor nu este in localitatea ta!”, un eveniment anual organizat de catre Agentia pentru Protectia Mediului, Asociatia RoRec si primariile din judet.
Desi initial s-au inscris in campanie doar 37 de primarii, numarul acestora a crescut pe parcursul acesteia, actiunea desfasurandu-se deja in 56 de comune si cele doua municipii. Cantitatea colectata pana in prezent in cadrul acestei campanii este de circa 120 de tone, la acestea adaugandu-se si cele 408 tone colectate de pe raza judetului prin operatorii specializati, Salubris, Remat Iasi si Greenwee Buzau, cu punct de lucru in Iasi. O cantitate mare de deseuri a fost colectata si din municipiu, fiind vorba de 8 tone de aparate vechi ce au fost colectate de la cele 6 puncte provizorii din mai multe zone ale Iasului. Comentarii
  • Iaşul… Paşcanul… Bucureştul… Careul… Ploieştul… Topolovenul… Feteştul… Târnăvenul… Buştenul… Urzicenul… Lupenul… Piteştul… Oneştul… Țăndăreul… Mărăşeştul… Vasluul… Negreștul… Morenul… Tecucul… Flămânzul… Dorohoul, dacă vă luaţi după analfabetul de acolo.

Adauga un comentariu