Eveniment-Social

Biblioteca Judeteana Iasi participa la GFest. Vezi detalii

Publicat: 09 sept. 2015
1
In perioada 11 – 13 septembrie, in gradina Muzeului Poni – Cernatescu din Iasi, Biblioteca Judeteana invita publicul la cea de-a patra editie a festivalului GFest, proiect initiat si derulat de Asociatia Culturala Moldavia din municipiu. Festivalul are patru domenii de interes: Arta, Sport, Familie si ONG-uri. GFest isi propune sa promoveze educatia non-formala drept o alternativa de petrecere a timpului liber in randul tinerilor, publicul avand ocazia de a participa la o varietate de activitati recreative si educative.
Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” ii asteapta pe ieseni la standul de la GFest cu punct de book-crossing (puteti sa va actualizati titlurile din biblioteca personala si sa cititi orice carte de la standul de carte), inscriere si eliberare de permise de intrare gratuite pe baza cartii de identitate, informatii despre biblioteca si despre cum puteti deveni voluntar al bibliotecii si informatii despre serviciile, programele si proiectele culturale ale bibliotecii.
Biblioteca ii va avea alaturi pe voluntarii de la Filiala Iasi a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, care vor sustine sesiuni interactive de acordare a primului ajutor, iar Cristina Adam, voluntar in cadrul bibliotecii, invita tinerii la workshop-uri de origami. In cele trei zile, reprezentantii bibliotecii pot fi gasiti la stand vineri, sambata, duminica in intervalul orar 15:00 – 20:00 (book-crossing, inscriere si eliberare permise de intrare), vineri, de la ora 18:30 (demonstratii de prim-ajutor), sambata, de la ora 17:00 (sesiune interactiva de acordare a primului ajutor), vineri, sambata, duminica, intre orele 16:00 si 19:00 (workshop-uri de origami).Adauga un comentariu