Local

Biblio-Scoala de Pietoni ajunge la alte doua scoli din Iasi

Publicat: 13 nov. 2015
1
Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi continua sesiunile de informare interactive din cadrul proiectului Biblio-Scoala de Pietoni. Inca de la prima sesiune, proiectul s-a bucurat de succes, peste 100 de elevi scolari si prescolari participand la intalniri. Astazi, 13 noiembrie, incepand cu ora 10:00, echipa proiectului se va afla la la Scoala Gimnaziala „B. P. Hasdeu”, iar pe 18 noiembrie, de la ora 11:00, va fi prezenta la Scoala Primara „Gheorghe Asachi”.
Sesiunile pe teme privind regulile de circulatie pe drumurile publice vor fi sustinute de un politist din cadrul Serviciului Rutier, iar cele de acordare a primului ajutor in cazul accidentelor rutiere vor fi moderate de voluntari de la Crucea Rosie Iasi. Tot cu aceasta ocazie, elevii vor primi informatii privind modalitatile de petrecere a timpului liber in siguranta, la Biblioteca.
Proiectul Biblio-Scoala de Pietoni este o initiativa a Bibliotecii Judetene Iasi, se desfasoara in parteneriat cu IPJ si Filiala Iasi a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, derulandu-se in perioada octombrie 2015 – iunie 2016. La finalul fiecarei sesiuni, elevii participanti vor intra in posesia Biblio-permisului de pieton.Adauga un comentariu