Magazin

Bianca, frumoasa sotie a lui Cornel Pasat, ACUZATA DE UN BARBAT CA L-A VIOLAT

Publicat: 21 sept. 2012
1

Bianca, frumoasa sotie a lui Cornel Pasat, a trait un episod asemanator cu cel al ”Angelinei Jolie” de Romania, care a fost acuzata de un taximetrist ca l-a violat.

Sotia lui Cornel Pasat a fost la un pas de a fi implicata in ditamai scandalul, dupa ce un barbat a acuzat-o ca l-ar fi agresat sexual, intocmai ca Luminita Perijoc, suspecta ca ar fi violat un taximetrist.

Totul s-a petrecut intr-un restaurant, unde blonda se afla cu sotul ei. La un moment dat aceasta isi pateaza rochia cu cafea si merge pana la toaleta pentru a scoate pata. Acolo insa se pare ca se afla si un barbat. Ce s-a intamplat in acea camera nimeni nu stie, cert este ca individul a iesit urland de acolo ca a fost violat.

”Cheama politia! Eu vreau sa plec. Nu mai pot sa stau aici”, a strigat Bianca in lacrimi, iesind din restaurant, cand a auzit acuzele omului.

Insa barbatul nu s-a lasat induplecat de lacrimile sotiei lui Pasat si a inceput sa strige si mai tare, punandu-se in fata masinii celor doi, pentru a-i impiedica sa plece.

Dupa un schimb de replici intre Pasat si acuzator insa, chinul Biancai s-a incheiat. Totul fusese o farsa marca Happy Hour, iar Catalin Maruta a alergat la Bianca pentru a o linisti.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu