Magazin

Bianca Dragusanu isi schimba atitudinea fata de Denisa Nechifor

Publicat: 21 iun. 2012
1

Bianca Dragusanu vrea sa ingroape securea razboiului cu Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea.

Dupa ce s-au „intepat” in presa si s-au ironizat, fosta asistenta TV a decis: nu va mai vorbi despre fosta iubita a logodnicului ei. Mai mult, Bianca spune ca este dispusa chiar sa devina prietena cu Denisa Nechifor.

„Intre mine si aceasta doamna nu exista niciun scandal, pentru ca noi nu avem nimic de impartit. Ea este mama copilului lui Adrian Cristea si o felicit pentru aceasta fuctie. Ma uimeste insa comportamentul ei agresiv, se grabeste mereu sa ma atace.

Eu, acum, aici, va promit ca nu voi mai raspunde la nicio provocare. Nu am vorbit niciodata despre ea si despre copilul ei. Am vorbit despre Adrian in calitate de tata.Are dreptate femeia cu multe chestii pe care le spune. Ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca profita de orice artificiu al presei pentru a aparea. O felicit pentru functia de mama singura pe care o are, stiu ce loc ocupa in viata lui Adi si atat. Refuz sa mai vorbesc despre orice subiect il dezvolta. Nu am nimic de impartit cu ea. Nu sunt nicio frustrata, nu vin sa ma dau o doamna si sa nu fiu. Bineinteles ca as putea fi prietena cu ea, sunt un om flexibil, nu as avea nicio problema. Daca Adi si-ar dori am putea sa iesim toti trei la masa”, a spus Bianca Dragusanu, miercuri, in emisiunea „Cancan TV”, de la Kanal D.

„Nu fac tiganie cu fetita mea la TV”

De cealalta parte, Denisa Nechifor a refuzat sa vorbeasca despre Bianca Dragusanu.

„Eu nu fac tiganie la TV cu fetita mea. Mi-o cresc asa cum vreau eu. Eu si Adi o crestem si nu o crestem la televizor. Voi considerati ca este normal ca la 11 noaptea sa vorbim despre copilul meu? Noi ne crestem copilul impreuna, cum stim noi, cred ca este cel mai corect. Si cu asta am incheiat”, a spus Denisa in cadrul aceleiasi emisiuni.
Adauga un comentariu