National

Berceanu, VIdeanu si Pogea, turnati de Udrea

Publicat: 14 feb. 2015
1

Miscare bomba a Elenei Udrea. Fostul ministru a turnat din inchisoare trei ministri PDL.

Vezi si Elena Udrea: Sunt prezentata drept „mama coruptilor”, iar mandatul meu este tocat sistematic si nejustificat

Este vorba despre Berceanu, VIdeanu si Pogea. Acuzatiile au venit in urma unui mesaj transmis de aceasta din spatele gratiilor.

Vezi si Stenograme Vosganian – Tariceanu, pentru Niculae: ”Nu-mi smulge inima din piept” – ”Lasa-ma cu vrajeala”

„In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept ‘mama coruptilor’, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante).
Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani si cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna”, scris Udrea.

Ea se refera indirect la mai multi fosti colegi de Guvern: Anca Boagiu, Radu Berceanu, Alexandru Nazare, Gheorghe Pogea, Sebastian Vladescu sau Ghoerghe Ialomitianu.

Fostul ministru sustine ca a luat la MDRT masuri de limitare a coruptiei in loc sa o patroneze. „Am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister”, sustine Elena Udrea.
Adauga un comentariu