National

Bercea Mondial vrea sa fie liber

Publicat: 23 feb. 2011
1

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cercetat pentru tentativa de omor calificat dupa ce si-ar fi înjunghiat nepotul, a afirmat, ieri, la Curtea de Apel Craiova, care a judecat recursul, ca este nevinovat si ca nu l-a înjunghiat pe nepotul sau, spunând ca totul este o razbunare. Judecarea recursului formulat de Sandu Anghel împotriva masurii de arestare preventiva dispusa de Tribunalul Olt a început cu o întârziere de 15 minute, amânarea fiind solicitata de procurorul de sedinta pentru a studia mai multe cereri depuse de cei sase avocati care l-au reprezentat în instanta pe Bercea Mondial. „Eu am ajuns acolo dupa 10 minute, dupa ce am aflat de la niste nepoti ale caror nume nu mi le aduc aminte. Le stiu numele în tiganaste. Pe cuvânt ca nu l-am taiat eu pe nepotul meu. Cum as putea sa fac asta, pentru ca l-am crescut în casa mea?!”, a afirmat Sandu Anghel in fata judecatorilor.
Întrebat de judecator de ce crede ca a fost indicat de nepotul sau atunci când a dat declaratii cu privire la incidentul în care a fost taiat, Bercea Mondial a spus: „Cred ca din razbunare. Sunt în dusmanie cu tatal lui, iar copiii mei se afla de mai mult timp în dusmanie cu ai lui. Copiii mei îi au la mâna cu niste dosare penale si acum au zis sa se razbune sa ma aiba si ei la mâna”.
Bercea Mondial le-a mai spus magistratilor ca nu a încercat sa fuga si ca se afla la Bucuresti, unde a fost prins de politissi, pentru o tranzactie cu un teren pe care ar fi trebuit sa-l vânda unor rusi cu un milion de euro.
Sandu Anghel a fost arestat, duminica trecuta, de Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi înjunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.
Comentarii
  • De ce tot aratati tiganul asta borit pe toate ziarele ???La puscarie cioara borita ce esti ca ne faci neamul de ris!!! Borituleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adauga un comentariu