Local

Bentley Systems, furnizor mondial de soft pentru infrastructura, si-a inaugurat sediul de la Palas Iasi

Publicat: 14 sept. 2011
1

Recent, în UNITED BUSINESS CENTER – componenta office a ansamblului urbanistic PALAS din Iasi – si-a deschis un nou sediu filiala din România a companiei BENTLEY SYSTEMS, furnizor de software pentru proiecte de infrastructura din întreaga lume.

În biroul de la Iasi, care se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 300 mp, se creeaza solutii IT de ultim moment în domeniul constructiilor si software pentru poduri din beton si otel. Cei 18 angajati – ingineri si programatori – colaboreaza cu birouri din Austria, SUA, Australia si India. BENTLEY SYSTEMS este specializat în software pentru lucrari de infrastructura precum: sosele, poduri, cai ferate, fabrici, retele de comunicatii, cladiri, aeroporturi etc.

„Am ales pentru extindere birourile United Business Center de la Palas deoarece este o locatie care contribuie la fidelizarea angajatilor. Situarea în centru, accesul facil la mijloacele  de transport, parcarea, hotelurile de 4 stele foarte importante pentru partenerii sau colegii nostri din strainatate care vin în business trips, zonele de relaxare, magazinele, cabinetele medicale, cât si interioarele moderne – toate au contribuit la decizia de a ne muta în acest mini oras numit Palas”, a declarat Carmen Teodorescu, Office Manager BENTLEY SYSTEMS.

Fondat în 1984, BENTLEY SYSTEMS are aproape 3.000 de angajati în 45 de tari, o cifra de afaceri de peste 500 milioane de dolari si, din 1999, a investit mai mult de 1 miliard de  dolari în cercetare, dezvoltare si achizitii. În România, compania este prezenta din anul 2008, la Iasi.

Despre PALAS

UNITED BUSINESS CENTER, componenta office a ansamblului urbanistic PALAS, cuprinde peste 20.000 metri patrati GLA de birouri clasa A. Printre chiriasi se numara companii din domeniul IT (Amazon Development România, Endava, Travel Tech), servicii bancare si asigurari (Raiffeisen Bank, Groupama) si medical (Arcadia).

Ansamblul PALAS, dezvoltat de compania IULIUS GROUP în Iasi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional cu caracter regional, care se adreseaza iesenilor si locuitorilor din judetele limitrofe, precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. PALAS cuprinde: spatii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, apartamente, gradina publica, cea mai mare parcare subterana din tara (cu aproximativ 2.500 locuri) si un perimetru de entertainment.
Adauga un comentariu