National

Beizadea pericol public la volan: patru masini distruse si doua tinere bagate in spital

Publicat: 23 apr. 2012
1
Catalin Risu, fiul patronuluii societatii Tehnoinstal, este autorul unui grav accident care a avut loc noaptea trecuta pe strada 22 decembrie din municipiul Targu-Jiu. Acesta a pierdut volanului bolidului de lux la volanul caruia se afla.
Potrivit Adevarul de Targu-Jiu, masina a distrus cativa stalpi de protectie de marginea strazii si a avariat alte patru autoturisme parcate in mod regulamentar. Mai grav este ca accidentul s-a soldat cu ranirea grava a doua tinere care se aflau pe trotuar. Catalin Risu a refuzat sa sufle in etilotest pe motiv ca-l durea pieptul, dar i s-au recoltat probe biologice.
„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca R.C., de 30 ani, din municipiul Targu-Jiu, in timp conducea un autoturism pe str. 22 Decembrie 1989, a pierdut controlul asupra directie de mers si patrunzand pe trotuar, a accidentat doua tinere, de 21 si respectiv 22 de ani, care se deplasau regulamentar. Victimele au fost transportate la spital pentru acordare de ingrijiri medicale. De asemenea, soferul a fost condus la o unitate medicala, aici fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Daniel Tica, purtatorul de cuvant al Politiei Gorj. Sora acestuia, Oliana, a decedat in urma unui cumplit accident de motocicleta petrecut in toamna anului 2008, la iesirea din municipiul Targu-Jiu. Adauga un comentariu