Magazin

„Becali mi-a fost ca un TATA. Sper sa iasa cat mai repede din puscarie”. GIGI, sustinut de o VEDETA pe care a DESFIINTAT-O

Publicat: 21 mai 2013
1

Condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de inchisoare a intristat-o pe una dintre vedetele pe care finantatorul stelist le-a criticat in mod frecvent.

Madalina Pamfile este cea care sare, surprinzator, in apararea lui Gigi Becali, desi omul de afaceri, aflat acum in Penitenciarul Rahova, s-a luat cu fiecare ocazie televizata de ea, din cauza relatiei pe care ea a avut-o cu Gabi Matei, fotbalistul Stelei.

„Gigi Becali mi-a fost ca un tata si imi este ca un tata. Sfaturile lui mi-au prins bine, nu-i port pica, am avut intr-adevar cateva divergente, dar pana la urma mi-am dat seama ca mi-a prins bine sa ascult ce mi-a spus el. Sper sa iasa cat mai repede din puscarie, pentru ca are trei fete, iar eu am crescut fara tata, stiu cum e si cat e de greu. Nu o sa merg eu sa-l vizitez ca nu e treaba mea, va merge familia lui, dar ii doresc sa nu stea prea mult pe-acolo pentru ca e un om foarte bun, care a ajutat multa lume, nu ar merita sa stea in puscarie”, a declarat Madalina Pamfile, pentru Libertatea.
Adauga un comentariu