Sport

B&B București a caștigat Cupa Magic la minifotbal

Publicat: 04 sept. 2016
1

Echipa B&B București a câștigat ediția a V-a a Cupei Magic la minifotbal, după ce a învins în finala competiției formația ieșeană Premiersoft Auto Driver cu scorul de 5-2 (2-0).  Golurile au fost marcate de Vincene Toma (2), Doru Simion, Alexandru Șelaru și Viorel Dinu, respectiv Anton Marian și Vlasian Chelcu.

În finala mică a turneului, Imperium EBS Iași a învins după loviturile de departajare o altă echipă ieșeană, Colosseum 2005, scor 5-4, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. Au marcat Andrei Aparaschivei și Marius Tofan pentru învingători, respectiv Marian Paiu (2) pentru învinși. Golul victoriei la loviturile de departajare a fost marcat de Andrei Dăscălescu.

Antrenorul CSM Poli Iași, Gabriel Dobre, desemnat MVP-ul turneului

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat internaționalul român Vincene Toma, atacantul campioanei B&B București, autor a două goluri în finală, fiind printer cei mai buni jucători ai echipei naționale la turneul final al Campionatului European din Ungaria. MVP-ul competiției a fost desemnat Gabriel Dobre de la Premiersoft Auto Driver, nimeni altul decât antrenorul echipei de futsal CSM Politehnica Iași. Campioana B&B Bucureștii a dat și cel mai bun portar al turneului – Marin Cristian.

Clasamentul final al Cupei Magic: 1. B&B București; 2. Premiersoft Auto Driver Iași; 3. Imperium EBS Iași, 4. Colosseum 2005 Iași.

Premii individuale:

Cel mai bun portar: Marin Cristian (B&B București)

Cel mai bun jucător: Vincene Toma (B&B București)

MVP-ul turneului: Gabriel Dobre (Premiersoft Auto Driver Iași)

Echipele clasate pe primele patru locuri au primit diplome, cupe și premii oferite de sponsorul turneului, Bergenbier. De asemenea, campioana B&B București a primit un rând de echipament, trei mingi de fotbal Sondico și 12 baxuri de bere Bergenbier. 

Principalul organizator al competiției, Dan Cojocaru, director tehnic al echipei naționale de minifotbal a României, a declarat la final: ”În urmă cu cinci ani, când am pornit la drum, am promis că vom permanentiza acest turneu. Am ajuns la ediția a V-a, competiția a devenit una de tradiție în minifotbalul românesc și sper ca an de an să reușim să adunăm la Iași cele mai bune echipe din țară”.

De asemenea, Paul Costaș, prim-vicepreședintele Federației de Minifotbal din România, unul dintre organizatorii turneului, a declarat: ”Au fost echipe puternice la start, iar nivelul turneului unul extreme de ridicat. Am avut parte de trei zile pline de meciuri spectaculoase, publicul a putut urmări un minifotbal de o bună factură. Felicit echipa bucureșteană pentru victorie, a fost mai bună în finală și a meritat trofeul. De asemenea, felicitări și celorlalte echipe din Iași prezente în semifinale, care au demonstrate un bun nivel înaintea startului campionatului DGB”.
Adauga un comentariu