Actualitate

Bataie pe viata si pe moarte! Iata listele finale ale partidelor din Iasi pentru CL si CJ – VEZI TABEL

Publicat: 26 apr. 2016
1

@ Ieri a fost ultima zi in care candidatii la alegerile locale si-au putut depune candidaturile pentru postul de primar sau pentru cele de consilier local si judetean @ In municipiul Iasi, batalia este una extrem de stransa pentru un loc in Consiliul Local, dar si pentru postul de primar @ Si la nivelul Consiliului Judetean Iasi principalele forte politice si-au depus candidaturile pentru un loc in viitoarea structura a plenului autoritatii judetene

Alegerile locale din vara acestui an au facut ca mai multe partide sa-si depuna listele de consilieri pentru administratiile locale si pentru consiliul judetean fata de acum patru ani. Odata cu legea care a permis ca formatiunile politice sa apara mult mai usor pe scena politica, si la Iasi au aparut peste noapte tot felul de partide ce tintesc sa prinda un loc in structurile de conducere ale unitatilor administrativ teritoriale.

De departe se remarca principalele forte politice din judet, PSD, PNL, PMP, ALDE si UNPR, formatiuni care au depus liste complete de candidati pentru consiliile respective. La Biroul Electoral Judetean au depus liste pentru consilieri PSD, PNL, ALDE, PMP, UNPR, PSR si PSRO. Pentru functia de primar al municipiului Iasi si-au depus candidaturile: Mihai Chirica (PSD), Petru Movila (PMP), Marius Bodea (PNL), Camelia Bogdanici (UNPR), Radu Botez (ALDE), Ionel Pintilie (PND), Traian Dobre (PSRO), Cristian Cernescu (Forta Moldova) si independentii Andrei Postolache, Viorel Blajut si Anca Preda.

Pe langa formatiunile care au venit cu liste pentru consilieri, au intrat in cursa ca independenti Anca Preda, Sanziana Baltatescu, Mihai Lupu, Dan Zaharia si Claudiu Florea. Conform reprezentantilor Biroului Electoral Judetean, termenul limita pentru depunerea candidaturilor a fost ora 24:00. In acest timp, membrii Biroului Electoral Judetean se vor pronunta asupra dosarelor de candidatura pentru fiecare persoana in parte, urmand ca joi sa anunte daca acestea sunt valabile, iar candidatii vor putea intra in cursa electorala.

Lista PSD la CL
: Mihai Chirica, Camelia Gavrila, Tudor Ciuhodaru, Catalin Bulgariu, Paul Boisteanu, Gabriel Harabagiu, Catalin Scripcariu, Marcel Istrate, Catalina Aldea, Florin Boca, Marius Aur, Dana Tautu, Gabriel Surdu, Sandu Vasile, Vlad Nedelcu, Traian Ciubotaru, Mihai Pintilei, Bogdan Crucianu, Mihai Gavril, Andreea Bitir, Adriana Martiniuc, Ana Cretu, Victor Bejan, Cezar Honceriu, Gerd Franc, Constantin Axinia, Catalin Cristian, Viorel Catea, Nicolae Ivanciu, Ecaterina Olaru, Nicolae Mandrila, Lucian Pahomi, Vlad Ciuciudau, Doina Rosca, Cezar Covataru

Lista PSD la CJ: Victorel Lupu, Cristian Stanciu, Maricel Popa, Vasile Citea, Mihaela Ivancia, Vasile Ion Sandu, Petronela Cîtea, Ion Câmpeanu, Silviu Macovei, Stefan Calin, Ovidiu Laicu, Petra Carp, Romeo Olteanu, Calin Catur, Bogdan Cojocaru, Radu Ursanu, Mircea Aniculaesi, Marius Ostaficiuc, Costica Postârnac, Dorel Lebada, Liviu Vornicu, Dumitru Paraschiv, Lorin Urcaciu, Stefan Doleanu, Gheorghe Baltag, Laura Matei, Marius Hriscu, Vasile Lupascu, Oana Stavarachi, Daniel Tincu, Razvan Hutanu, Didina Curca, Mihai Plumbu, Danut Nechifor, Ionel Craus, Adriana Dondas, Costica Pântea, Vasile Guzganu, Oana Miron, Ion Bruma, Mihaela Mocanu, Constantin Cotea, Camen Rîpa, Adina Voicu, Dan Timofte, Victor Amarandei

Lista PNL la CL: Marius Bodea, Maria Stan, Ciprian Bostan, Vlad Ghizdovat, Etien Ignat, Eduard Boz, Alexandru Cotofan, Tudor Dornean, Razvan Timofciuc, Lucian Jugrin, Adrian Caliman, Oana Horhogea, Emanuel Dulai, Emanuel Ungureanu, Antonica Alexa, Stefanel Lupu.

Lista PNL la CJ: Dumitru Oprea, Daniel Minciuna, Catalin Morosan, Marius Danga, Liviu Bulgaru, Petru Avram, Vasile Cotiuga, Liviu Bratescu, Sorin Flutur, Sorin Afloarei, Constantin Serban, Romeo Vatra, Sorin Apostol, Marius Minea, Raluca Vartic, Catalin Timofciuc, Alexandru Murariu, Ioana Lazaroaia, Maria Cabalau, Daniel Juravle.

Lista PMP la CL: Violeta Gaburici, Daniel Piftor, Dorina Isopescu, Ana Maria Rata, Andrei Racoti, Pavel Iurea, Ana-Maria Crudu, Lucian Bratu, Daniela Butnaru, Viorel Bulhac, Monica Bejan, Cristian Chiperi, Lenuta Sofronea, Sorin Cenusa, Ciprian Dragomir

Lista PMP la CJ: Petru Movila, Camelia Ciornia, Alin Aivanoaiei, Marian Uscatu, Adrian Acostoaiei.

Lista UNPR la CL: Camelia Bogdanici, Alexandru Grigorovici, Constantin Iordache, Nicolae Ciobanu, Serghei Hamureac, Costel Mardare, Aurel Neagu, Ionut Manolache, Florin Spiridon, Mircea Turcu, Gheorghe Tiplea, Roxana Ursache, Simona Solomon, Iulian Ghitescu, Valentin Stan.

Lista UNPR la CJ: Mircea Manolache, Iulian Taraboanta, Marian Hauta, Daniela Ganea, Elena Zugravu, Mihai Toma, Ramona Ciocanta, Constantin Pintilii, Constantin Cojocaru, Neculai Pamfil, Cristinel Albu, Mirica Dodan, Ioan Moscu, Ghiorghi Lupu, Vasiel Catarau

Lista ALDE la CL: Radu Botez, Cristinel Corozal, Iordan Vintila, Danut Degeratu, Razvan Constantinescu, Elena Varzari, Costin Hariton, Stepaniani Avetis, Lenuta Moisa, Catalin Rosu, Dragos Nicolae, Mircea Costas, George Calance, Ilie Cracana, Margareta Lupu

Lista Forta Moldova CL: Cristian Cernescu, Ionel Apostol, Iulia Ghisari, Ranja Traian, Marius George Pintilie, Iusca Simona
 
Lista Forta Moldova la CJ: Traian Ranja, Gabriel Plavan, Rata Corina, Marius George Pintilie, Apostol Ionel, Iusca Simona, Ghisari Iulia, Boz Alexandru, Chirascu Catalin, Zapalie Marius, Varzari Constantin
Comentarii
 • La UNPR pe lista la CJ Iasi locul 2!!! IULIAN TARABOANTA UN TI. GAN care vinde placinte si covrigi pe marginea trotuarelor din Iasi! Face parte din aripa de romi a securitatii prin descendenta din socru fost mare securist! OAMENI BUNI EVITATI NENOROCIREA SPRE CARE SE INDREAPTA ROMANIA! NU VOTATI PARTIDUL SECURISTILOR UNPR! SUNT ALINIATI NUMAI SA FURE ! SUNT NISTE HIENE!

 • alcatra alias vivi si invers:
  la tine toti sunt t.igani? Si ce? Si daca vind placinte si covrigi ce? Ce e rusine in asta? Te comporti mai rau ca un t.igan.Marsh si fa ceva util,nu manca kkt de dimineata pe net.

  • Si ce, spui tu cocalarule!? Pentru ca numai voi, nu aveti inima si doriti sa parveniti cu orice pret! Distrugand tara! Ati si reusit partial! Esti pupincuristul unui alt mare bandit al Iasiului, mason ruso ……..! Hai americani!

   • Am vazut ca ati taiat comentariul cu Adi Acostoaiei! Inseamna ca e adevarat ca a furat de la Filit! Oameni buni stati pasivi cand a fost distrus Iasiul! Cu oameni precum Acostoaiei, Uscatu, Piftor, Rakoti am ajuns asa rau!

    • Am citit comentariile de pe net despre Adrian Acostoaiei, va rog sa o faceti si voi! E UN TEPAR DE MESERIE! A TEPUIT CONSILII JUDETENE! SI NU PATESTE NIMIC! SI-A BATUT JOC DE TINERI SARACI CARE AU LUCRAT DIN GREU PENTRU EL NEPLATINDU-I! SI NU PATESTE NIMIC! DE RAU CA DE BINE VAD CA DA! O SA AJUNGA CONSILIER JUDETEAN! BZI-isti NU AVETI MILA DE TINERII CARE NU SI-AU PRIMIT BANII DE LA ACEST HOT?

  • Domnule Taraboanta, va enumar politicienii din conducerea fostului PD Iasi: Dan Carlan, Petru Movila, Constantin Serban, Liviu Bulgaru, Iulian Serban, Constantin Axinia, Maria Cabalau, Petronela Arama, la care s-au adaugat cei din PLD Dumitru Oprea, Marius Spanu, Radu Negrescu, Ana Simighian, Liviu Dulgheru si multi altii! DRUJBARII DE SALARII SI DE PENSII! Nu-i rusinos sa vinzi placinte si covrigi, dar e rusinos sa sustii politic acesti oameni, cum sa nu apara animozitati? Nu inseamna ca acesta etnie e pusa la zid, ba din contra cei mai multi sunt onesti si traiesc la fel de greu ca noi! De aceea nu-i mai votati ca sa nu fie asimilati cu toata etnia lor!

  • Daca ai fii destept domnule Taraboanta ar trebui sa-i lasi pe acesti prosti sa posteze ce au postat azi, pentru ca indeparteaza opinia publica de adevaratul tau narav! Esti un mare sacal instruit de un ,dascal, bun si trebuie sa-ti dai examenul de furat din bani publici! Aici e problema bestie ce esti! Vanzarea de placinte si covrigi e o activitate deosebita dar un sacal ca tine e lacom si-i curg balele la banii oamenilor ca doar a mers la altii, vezi sa nu o dai in bara!

 • Oricare dintre ei sa vina numai sa nu mai prindem iarasi „ciuma rosie” la conducerea acestui oras minunat. Depinde doar de noi sa nu mai acceada comunisti, neocomunisti, socialisti cu „fata umana” si aplecati spre „proiecte” cum ne povestesc ei ! Nichita ne spunea ca „lucrurile mari au nevoie de timp” Timpul se pare ca acest bolsevic il folosea in cu totul alte scopuri. Chirica un neocomunist sadea ne vobeste despre „schimbare” ca si cum naparlirea ar reprezenta o modificare genetica. TOTUL depinde de NOI !

  • Chirica este copia mai rea a lui Nichita. Cel mai ordinar dintre ordinari, cek mai mincinos dintre mincinosi si curvar pe deasupra. iesenii nul voteaza pt ca erl este un continuator al spagagiilor din primarie.

 • haaa,haa,cristian catalin ce promite??? hotelul pentru bolnavii de cancer este promis de 2 ani de zile la iro iasi,pentru ce mai candideaza???numai promite ca de realizata ,,,pauza si asteptare

 • Mai BZI-isti, taiati articolele cu Movila, va plateste bine Prisecariu ! Mai contribuie si COCALARUL, se razbuna pe PSD ca nu o sa fie consilier! O sa lucreze cu cei de la PMP! Adica drujbarii de salarii si pensii a lui Basescu! Oamenii s-au desteptat si numai voteaza cu voi! Dascalule, o sa vina si vremea ta, nici nu bagi de seama cat de repede!

 • Tocmai am vazut un articol ca Iasul este orasul cel mai frumos din Tara.
  Hai sa nu ma iau dupa el insa mie imi place sa ma plimb prin el si nu zic ca nu se putea si mai bine. Bani se scurg, poate se mai si trag, insa cel putin suntem undeva.
  Si acuma ce imi propuneti sa aleg? PMP? fostii lui basescu / UNPR? tradatori fugari / PNL?PDL-isti sub acoperire / ALDE si PSD a mai ramas ca imagine.
  Alegeti ce vreti dar orasul asta nu arata cel mai rau asa cum a fost el Nechita s-a dus vin altii. PSD atat a putut cu astfel de oameni.
  De ALDE nici nu poti sa zici nimic ca nu prea stii in ce se scalda si nici nu au cu ce se lauda.

  Insa pe aceste liste de mai sus sunt si niste no name, care nu au facut nimic economic sau managerial incat stai si te intrebi daca sunt sanatosi cei care i-au propus, sau doar sa ii aiba acolo si sa le controleze votul in consilii dupa bunul plac.
  Eu unul nu ma duc la vot.

  Uitati-va pe ce a facut omul, ca altfel alegeti praf.

 • Nici un personaj de aici nu este demn sa conduca orasul , niste parveniti care doresc conducerea orasului , promisiuni care nu se materializeaza , domnilor si doamnelor care migrati din partid in partid precum vrabiile pe sirma de telegraf NU VA ESTE RUSINE ?????????lasati oameni capabili sa conduca acest oras cu traditie , ne-am saturat de masoni , partide rosii si alte culori , tineri iesiti la vot sa scapam orasul de lepre!!!!!!!!

 • Camelia Bogdanici, nu-ti este rusine tie Abramburica ce esti, tu esti politician?! Esti un medic foarte bun, dar te-ai stricat la cap fata! Ai colegi psihiatri de exceptie, roaga-i sa te ajute! Stai si tu, precum Cristina Dobre, la fundul unui individ dubios precum Emacu, ce discuti cu ei? In acest timp colegii tai avanseaza in domeniul medicinii, nu acolo e locul tau? UNPR E PARTIDUL ULTRASECURISTILOR CARE AU DISTRUS ROMANIA! TREZESTE-TE NENOROCITA CE ESTI!

 • tudor ciuhodaru,cristian catalin,gabriel surdu etc la mica cipeala de la consiliu,mai vreti de rontait un oss,pai cum ,,,este foarte bine la primarie

 • In judetul Iasi exista un SINGUR PARTID: PSD!!!! Celelalte formatiuni sunt ANEXELE PSD!!! Anexele sunt pline cu mici exceptii de caracude, care mai de care mai murdare! Mai bine votati PSD adica pe cei mai putin rai, decat pe cei mai mari rai si mai disperati in a fura si a distruge! GANDITI BINE!

 • PSD e un partid serios dar il rog sa se dezica de indivizi precum URSANU! Am citit ce a scris un coleg la alt articol si cred ca-l cunosc! Are dreptate tot personalul postal din judetul Iasi sufera din cauza hotiilor pe care le-a facut OMUL LUI BASESCU pentru ca PDL ni l-a adus! Impreuna cu familia Limbau, familia Ivan si lidera de sindicat Nuti Barlescu au furat de au distrus posta! Nu avem strictul necesar pentru a ne desfasura corect activitatea postala! Oamenii ne injura si ne ameninta in timp ce ei ragaie de bine! Adevarat Bratianu e omul psd cum poate el sa ne ajute daca acum Ursanu e la psd si reintors la posta cu un salariu urias! Rusine SINDICAT! Asteptam si alti oameni sa i-a atitudine posta nu e numai a noastra!

Adauga un comentariu