Actualitate

Bataie de joc! Premierul Dacian Ciolos pune prefectul Iasului la presiunile liberalilor corupti? FOTO

Publicat: 17 feb. 2016

Inca o data se dovedeste ca actualul guvern al Romaniei, in frunte cu premierul Dacian Ciolos, nu este unul tehnocrat ci executa orbeste ordinele primite de la camarila liberala. In perioada imediat urmatoare, Guvernul condus de Dacian Ciolos il va pune in functia de prefect al Iasului pe Marian Grigoras, liberal, membru PNL, fost sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului. Din surse bine informate din mediul politic, redactorii BZI au afat insa cum s-au derulat negocierile dintre liberali si premier pentru numirea unui prefect la Iasi.

Astfel, astazi, la presiunile puscariasului Relu Fenechiu (condamnat la 5 ani de inchisoare in Dosarul Transformatorul) si a lui Cristian Adomnitei, cercetat si el pentru savarsirea unor fapte de coruptie, Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a mers la premierul Dacian Ciolos si i-a spus acestuia sa-l puna in functia de prefect al Iasului pe Marian Grigoras. Surpriza insa, Ciolos a refuzat sa faca aceasta nominalizare, dar liberalii nu s-au lasat.

Din informatiile BZI, Alina Gorghiu s-a enervat teribil ca a fost refuzata de premier si a mers personal la Palatul Cotroceni sa discute aceasta propunere cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a pus mana imediat pe telefon, l-a sunat pe premierul asa-zis tehnocrat, Dacian Ciolos, si i-a cerut acestuia sa-l puna pe Marian Grigoras prefectul Iasului. In aceste conditii, Ciolos s-a conformat imediat si-l va numi pe Grigoras ca reprezentantul Guvernului in teritoriu in urmatoarele sedinte ale Executivului. Contactat telefonic, Marian Grigoras, ca nu a fost inca anuntat ca va deveni prefectul Iasului. ”Deocamdata pe mine nu m-a anuntat nimeni ca ar urma sa devin prefectul Iasului. Vom vedea ce va fi in viitor. Asta este tot ce va pot spune”, a declarat Marian Grigoras.

Totusi, nu trebuie uitat faptul ca anul trecut, la Husi, Alina Gorghiu a avut o discutie de cateva minute cu fostul presedinte al Consiliul Judetean, Cristian Adomnitei, tocmai despre numirea prefectului Iasului. Se pare ca la aceasta sedinta s-au vehiculat mai multe sume de bani, informatie nedovedita pana acum. Aceste sume de bani ar fi fost promisi conducerii centrale a PNL de Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu pentru nominalizarea lui Marius Bodea la Primaria Iasi si pentru numirea unui prefect al judetului. Liberalii corupti vor sa vina la conducerea Iasului, platind oricat pentru functiile de primar sau prefect. Totusi, ceea ce a facut astazi Alina Gorghiu ar trebui anchetat de procurorii DNA, pentru ca asistam clar la un trafic de influenta facut de un politician pe langa premier si presedintele Romaniei. Din pacate, este greu de crezut ca acest lucru se va intampla, ca doar traim in Romania, nu in America.

Astfel, se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca acest guvern nu face altceva decat sa execute ordinele liberalilor, care vor treptat sa puna mana pe toata puterea din Romania, mai ales pe cea judecatoreasca. Toate aceste lucruri nu se puteau intampla fara apatia suspecta a PSD. Presedintele Liviu Dragnea tace tot timpul si da senzatia ca doarme in acelasi pat cu Alina Gorghiu si Vasile Blaga, liderii PNL. Parca ar fi vorba de un menaj in trei, de un sex in grup intre ei. Altfel  nu s-ar putea explica de ce social-democratii le permit celor de la PNL sa puna mana treptat pe toata puterea din Romania.

Vom reveni!
Comentarii
Adauga un comentariu