Sport

Bataie de joc la stadionul din Copou! Conditii de Liga a III-a la o echipa de cupe europene

Publicat: 24 oct. 2016
1
Dupa ce le-a fost desfiintata masa presei si au fost trimisi în mijlocul suporterilor, la tribuna B, jurnalistii ieseni au mai primit o lovitura. Desi au primit din partea clubului acces auto la început de sezon, asa cum se întâmpla de ani buni, jurnalistii acreditati la clubul iesean au avut parte de o surpriza neplacuta duminica seara, înaintea partidei cu FC Voluntari. Acestora li s-a interzis accesul auto în incinta arenei „Emil Alexandrescu” de catre Jandarmerie, explicatia fiind ca „asa s-a stabilit la sedinta tehnica”.

„Nu aveti voie sa intrati, chiar daca aveti acces auto de la club. Vorbiti cu seful Jandarmeriei de la Bacau”, a fost replica oamenilor de ordine. În plus, reprezentantii presei nu au fost lasati sa intre în arena nici fara masina pe la poarta de la vestiare, fiind trimisi la intrarea de la peluza principala. Acolo, o alta surpriza. Desi au prezentat legitimatiile de presa si acreditarea, jurnalistii au fost supusi unui control corporal extrem de riguros din partea unor jandarmi cu prea mult exces de zel. De parca am fi venit sa detonam nu stiu ce explozibil pe stadion… Interesant este faptul ca suporterii din sectorul galeriei au intrat cu fumigene si alte obiecte interzise, în timp ce jurnalistii au fost perchezitionati pâna si în gentile pentru camerele video. 
 

La conferinta de presa, presedintele executiv Florin Prunea a declarat ca nu are habar despre aceste modificari propuse la sedinta tehnica. „Nu stiu nimic, nu pot face eu nimic, totul tine de Jandarmerie”, a spus Prunea.
 
Pe o vreme ploioasa, sa stai la masa presei a arenei din Copou este o adevarata aventura. Scaunele si mesele baltesc de apa si de noroi, astfel ca agendele si laptopurile trebuie tinute sub masa. În plus, daca ajungi cu zece minute înainte de meci risti sa gasesti locurile ocupate de catre spectatori. Cât despre relatari în direct la radio sau TV, acestea sunt practic imposibil de realizat, jurnalistii preferând sa coboare din tribune si sa-si exercite meseria departe de vacarmul tribunei, în sala de conferinte. Despre internet sau un monitor pe care sa poti urmari reluari de faze, nici nu poate fi vorba, desi la alte cluburi de liga a II-a este posibil. Comentarii
Adauga un comentariu