Eveniment-Social

Bataie de joc. Alesii judetului taie frunze la caini

Publicat: 25 mart. 2015
1

@ Cei mai multi dintre consilierii judeteni nu prea au ce sa scrie in rapoartele de activitate pentru anul trecut

Alesii judetului au reusit ca dupa aproape trei luni de zile sa-si faca publice rapoartele de activitate pe anul precedent. Detaliile prezentate de catre acestia sunt incredibile, mare parte din alesii judetului practic neavand cu ce sa iasa in evidenta. Cum in plenul Consiliului majoritatea nici macar nu au deschis gura, cei mai multi au preferat sa arate in scris ce au facut in decursul anului precedent. Numai ca in acest caz, situatia este clara. Consilierii judeteni de la Iasi au ajuns sa se laude si cu participarea la zilele unor comune sau la diverse actiuni culturale.

Si abia doar o mica parte din consilierii judeteni au binevoit sa-si depuna rapoartele de activitate pe anul precedent. Cei mai multi dintre acestia nici macar nu au trecut pe la registratura institutiei sa depuna proiectele cu ceea ce au realizat in decursul anului precedent pentru cetatenii din judet. Exemplele negative sunt insa la ordinea zilei. De exemplu, social democratul Florin Silviu Popa nu prea a avut cu ce sa se laude si a mentionat ca a fost prezent la diferite manifestari publice sau la simple sedinte de comisii de specialitate.

„In calitate de consilier judetean in anul 2014 am participat la evenimente culturale organizate cu prilejul Zilei Imnului National, Ziua Unirii, Ziua Armatei, Ziua Eroilor, Ziua Drapelului National. Prin hotararea Consiliului Judetean am fost desemnat membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, am avut intruniri cu primari, preoti si directori de scoala si am mai analizat hotararile Consiliului Judetean Iasi”, se arata in raportul de activitate al consilierului judetean. Consilierul Mihai Gabriel Popescu a tinut sa arate in raportul de activitate ca nu a avut o colaborare buna cu oamenii promovati de catre presedintele Cristian Adomnitei pe functiile de directori ai unitatilor subordonate.

„Ca presedinte al Comisiei de Agricultura imi exprim regretul ca in doi ani trecuti deja nu am fost deranjati decat foarte rar de catre cei interesati. Nici colaborarea noastra cu reprezentantii Comisiei Agricole nu este cea mai buna. Este pacat, deoarece in acest mandat majoritatea mebrilor acestei comisii sunt de specialitate si ar putea veni in ajutorul celor care au nevoie de sfaturi practice”, a sustinut Gabriel Popescu.
Comentarii
  • Bine si ce ar trebui sa faca un Consilier Judetean?Oamenii participa la sedinte in plen, la comisii si prin teritoriu la sedinte de CL unde sunt repartizati. Nu inteleg,ce poate si ce ar trebui sa faca un Consilier Judetean?Spuneti voi ziaristii daca tot le stiti pe toate. Apropo,de ce nu faceti voi ziaristii un partid si candidati voi bai fratilor, tot sunteti destepti si aveti idei din pacate multe si crete. Va astept la vot.

  • Ar trebui sa faca ceea ce au promis in campania electorala.Daca unii din ei sunt nesimtiti si au uitat,de ce li se mai platesc si indemnizatiile?

Adauga un comentariu