Actualitate

Bataie crancena in sediul PNL Iasi. Martorii au ramas fara cuvinte

Publicat: 15 iun. 2016
1
Continua scandalurile in filiala ieseana a PNL. Dupa ce au pierdut lamentabil alegerile locale, cei din PNL incearca sa gaseasca solutii pentru a iesi din criza. Mai multe voci i-au cerut lui Marius Bodea, candidatul la Primarie si cel care a fost impus lider al filialei, sa faca un pas in spate, numai ca acesta refuza, in ciuda faptelor care arata ca este principalul vinovat de dezastru. In plus, cei care vor sa faca o schimbare, ajung sa se bata la propriu cu sustinatorii lui Bodea.

Vezi si Razboi la PNL Iasi. Marius Bodea, scos in suturi din sediul filialei
Asta s-a intamplat si aseara, in cadrul unei sedinte interne a filialei, cand proaspatul ales local Eduard Boz a sarit sa-i bata pe Marius Danga si pe Daniel Juravle, rupand hartii, imbrancindu-i si tipand. Boz a fost pus pe liste de catre Bodea si a devenit fidel sustinator al acestuia. Boz, secretar-general pe municipiu, a facut scandal pentru faptul ca el considera sedinta ca nestatutara. In aceste conditii, cei care vor sa faca schimbarea au ajuns sa fie huliti de aripa celor care s-au apropiat de Bodea pentru functii. In sedinta de aseara trebuia sa se discute despre situatia alesilor locali, despre cel care va fi liderul de grup si alte aspecte organizatorice. 

Vom reveni cu detaliiComentarii
  • Boz-recuperatorul pnl. La inceputul campniei suna la membrii de partid sa ceara bani,chipurile sa aduca in 3 zile cotizatia .Dadea termene ca si camatarii. Asta a ajuns sa reprezinte iesenii ca si consilier. El si alti habarnasti din gasca lui Bodea.

    • Reflexele de recuperator le are ”moștenite” din familie, mai exact de la frate-su care-i director de bancă, prin Tătărași. Cu sc Calabria srl s-a descurcat binișor.

  • Si cei din BPL care nu au binevoit sa le dea bani,fie ele si cotizatii restante ca sa aiba de mici si bere gugustiucii purtatori de genta si umbrela,au fost exclusi preferential si abuziv fara a fi incunostiintati.Spre a nu face contestatie. Dar a iesit totul la iveala si cu siguranta cineva va fi coleg de cazier cu Turcanu de la Botosani ca si el tot asa a facut.
    Plecati acasa,risurilor,pana nu va scuipa membrii prin sediu,ca asta meritati.

  • Si-a pus pe toate conturile liberale ca e sef de grup la consilieri.Sa vada tot poporul cine e el.
    Stiti aia cu fudulul? Aia e…

  • O ADUNATURA DE GOLANI SI INTERLOPI .PE O PARTE I-AU ARESTAT FENECHIUL SI ADOMNITEI .TOATE SCURSURILE SOCIETATI SE BAGA IN POLITICA .CUM SE TRADUCE POLITICIAN VA SPUN EU :OM FARA SCRUPULE .ITI FACE SCARBA SA-I PRIVESTI DAR SA-I MAI ASCULTI .OAMENII DE CARACTER SI CU PREOCUPARI ALESE NU SE BAGA IN POLITICA .TOTI BANDITII MINCINOSI SI PROFITORI .DOAMNE AJUTA PE CEI CINSTITI ,SARACI SI MUNCITORI SI TRASNESTE PE TOATE LEPRELE CARE ISI BAT JOC DE BIETUL POPOR ROMAN CINSTIT SI SARACIT DE ACESTE ******* .

Adauga un comentariu