National

Basescu: Numai un om incult si fara scrupule il poate face fascist pe Mihaies. Ponta se tinea de gat cu Mazare, care a purtat insemne fasciste

Publicat: 08 mai 2014
1

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca toate afirmatiile legate de neregulile financiare de la ICR facute de Victor Ponta sunt minciuni, dar ele reprezinta „un mod de guvernare” pentru premier.

Citeste si Horia-Roman Patapievici ii raspunde lui Ponta: Nu da doi bani pe democratie

„Vreau sa le multumesc pentru calitatea muncii pe care au desfasurat-o la conducerea ICR lui Horia Roma Patapievici, Mircea Mihaies, Dan Croitoru si Taniei Radu. Au ridicat ICR-ul la un nivel pe care nu l-a atins niciodata pana la momentul in care au ajuns ei la conducere. In stilul mostenit, Ponta a utilizat maciuca pe care o are la indemana corpul de control pentru a incerca sa discrediteze acesti oameni. In numele statului, le cer scuze pentru jignirile aduse de premierul tarii”, a declarat Traian Basescu.

Citeste si Victor Ponta, GAFA URIASA de protocol, la ceremoniile dedicate Zilei Regalitatii

„In ceea ce priveste acuzatia de fascism facuta de Ponta, este un abuz inimaginabil pe care numai un om incult si lipsit de scrupule putea sa o faca. E acelasi om care se tinea de gat cu Mazare prin Constanta, care nu demult purta o uniforma cu insemnele fascismului. Este, in opinia mea, proba de cinism pe care acest om o da si capacitatea lui de a minti”, a mai spus Basescu.

Citeste si Traian Basescu a facut plangere la Curtea Constitutionala impotriva lui Victor Ponta

„Eu stiu cum s-au stabilit strategiile, cu cata corectitudine s-au cheltuit banii la ICR, eu am fost prezent la sedinte. Institutia a dobandit un prestigiu extraordinar. Pana n-au facut o structura politica, nu s-au lasat”, a completat presedintele.
Comentarii
  • Ptiu,a mai aparut si asta care le stie pe toate(am mai avut unu’la fel,dar totusi cu mai mult bun simt parca),acum asta se pricepe si la cultura.
    Pai da dom’le,asta e citit,de-ati sti cat a citit el la viata lui,mai ales etichete de sticle si,poate si niste dosarele pe care le tine,vorba lu’Caragiale „in caz de ceva,pac la Rasboiu.Ha,ha…

  • Dle presedinte daca bun simt nu este totusi functia va obliga sa nu mai intrati in laturi , functia si increderea acordata de romani va obliga sa nu coborati pana la a desfata urechea comuna , chiar daca ratiunea dvs. s-a prostituat intotdeauna

Adauga un comentariu