National

Basescu: „Nu imi e frica de niste CATUSE”! Ce spune despre Kovesi

Publicat: 17 oct. 2016
1
Traian Basescu o acuza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca a transformat institutia pe care o conduce intr-o „maciuca politica” cu ajutorul careia sunt intocmite dosare politicienilor in functie si nu numai.
„Vad ca a facut din DNA o maciuca politica. Cei acuzati sunt foarte bine selectati”, a declarat la Romania TV fostul presedinte Traian Basescu care a precizat ca nu ii este teama de arestare. „Nu imi e frica. Cand esti un om peste care s-au pravalit valuri de 16 metri peste tine, chiar nu iti e frica de o kovesi, chiar daca are catuse. Este un om care m-a dezamagit foarte tare”, a comentat fostul sef al statului. 
Basescu a precizat ca nu a luat o decizie definitiva privind candidatura sa la alegerile parlamentare, dar nici nu exclude aceasta varianta: Vom vedea, in principiu nu pot sa zic nu, dar vreau sa imi dau seama daca ajut partidul. Cel mai tare ma tenteaza acum functia de bunic. Daca vor decide sa candidez, voi conduce o lista. Vom vedea daca la Senat sau Camera Deputatilor”, a comentat fostul presedinte. Comentarii
  • Dar tu cine p.u..l,a mea te crezi băi că.c.a.t.u.le?Vremea ta a apus…eu chiar nu te-as mai băga in seamă deloc!Când ati tăiat salarii si pensii și ne-ati furat banii…tu si PDL-ul …nu erai asa vocal!Culmea…Kovesi și DNA ne-a arătat că voi ati tăiat salarii si pensii când furati bani cu sacoșa…f.u.t.u.-te in g.u..r.a aia sp.ur,ca.tă de marinar betiv!LA PUSCĂRIE!….Fiică-ta aia de ai făcut-o notar a spălat destui bani de la stat…iar ailaltă fiica…e o P.r.O.a,stă…nu stie să vorbeste…si nu prea a avut succesuri!F.u.tu/vă neamul ăn g.u.r.ă!

  • Nu o sa faca parnaie cat de curand, pt ca a avut grija sa-si puna oamenii lui in punctele cheie ale justiției. Daca el ia drumul jilavei, ii trege dupa el si pe slugoii cu rang inalt pe care i-a asezat acolo unde nu prea poate sa ajunga nimeni. Daca era sa ajunga la coteț, ajungea mai demult. A avut el grija cat a fost presedinte sa faca disparute acte din dosarele care il incriminau.

Adauga un comentariu