National

Basescu: Imigratia in Marea Britanie a fost un lucru bun pentru Romania

Publicat: 05 sept. 2014
1

Imigratia in Marea Britanie a fost un lucru bun pentru Romania pentru ca a mentinut somajul la o rata rezonabila, a declarat vineri presedintele Romaniei, Traian Basescu, pentru postul BBC Radio 4.

„Faptul ca o parte din romani au decis sa munceasca in afara granitelor Romaniei a fost un lucru care ne-a ajutat foarte mult, mentinand somajul la o rata rezonabila”, a spus seful statului roman, adaugand ca banii trimisi in tara de lucratorii romani au ajutat economia Romaniei.

Citeste si Fotografie fabuloasa. Basescu face bordura pentru a ajunge la Obama – FOTO

„In timpul perioadei de criza, banii trimisi acasa de romanii din strainatate au mentinut practic echilibrata balanta schimburilor comerciale”, a mentionat presedintele roman.

Citeste si Basescu: Nu mi-e teama de o noua suspendare. Intru in campanie si am

„Vreau sa fiu bine inteles, imediat ce conditiile economice din Romania o vor permite, vom fi gata sa-i invitam inapoi. Romania are nevoie de acesti oameni”, a mai spus Basescu, explicand ca este vorba de „oameni care inteleg ca nu statul este cel care are obligatia – ca in timpul regimului comunist – sa aiba grija de vietile fiecaruia dintre ei in parte”.

Citeste si Traian Basescu, mesaj de la summit-ul NATO: Libertatea nu este gratis

„As fi foarte fericit sa vina inapoi, probabil imediat ce salariile din Romania se vor apropia de cele din Marea Britanie, Franta, Italia sau Spania„, a apreciat seful statului roman. 
Comentarii
  • DA,MIGRATIA ROMANILOR A FOST BUNA PENTRU ROMANIA ,AM FOST MEREU O VACA DE MULS PENTRU MAFIOTII DIN PSD,DEOARECE NOI PLATIM TOATE TAXELE ,INTRETINEREA APARTAMENTELOR RAMASE IN TARA.NUMAI LA IASI CIT SUNTEM FURATI DE INSTITUTIA SUBORDONATA LUI NICHITA,TERMO SERVICE,DALKIA SI TECHEM,CACI NOI PLATIM TOATE CHELT.CA SI CUM AM LOCUI IN IASI CU TOATE CA SUNTEM TRECUTI 0 PERSOANE LA INTRETINERE.DAR ACESTI SECURISTI SI SLEATA DE GOLANI DIN PSD VREA SA NE IA SI DREPTUL LA VOT.PONTA ,NICHITA V-ATI GANDIT CIT CRESTE SOMAJUL DACA NE INTOARCEM IN TARA.MAFIA COMUNISTA A PSD NE FURA CU ATITA NESIMTIRE,DAR SUNT MANDRI CIND PIB ROMANIEI CRESTE.TARICEANU PE VREMURI SE LAUDA CA DATORITA ROMANILOR PIB ROMANIEI A CRESCUT DAR ACUM ESTE O ******* ,VINDUT ANTENEI 3 ,vOICULESCU SI CRIMINALULUI PONTA.CREDETI CA ACEST POPOR O SA VA MAI RABDE MULT NESIMTIREA SI HOTIA.

  • Nenorocitule! Te lauzi cu buget datorat muncii ramanilor peste hotare? Vede-te-as teapan ,dar nu mort, ci sa-ti vezi rudele toate ajunse la sapa de lemn iar tu sa nu poti face nimic!
    La un moment dat am crezut in vorbele tale, dar …. ai adus tara la disperare !!!!!!!

Adauga un comentariu