National

Basescu i-a tavalit pe adversarii lui Blaga

Publicat: 12 mai 2008
1

• La iesirea dintr-un restaurant, Traian Basescu si liderii PD-L Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga au fost intampinati de catre reporterii Realitatea TV, in fata carora Basescu a lansat o sarja de atacuri impotriva contracandidatilor lui Blaga la Primaria Capitalei

Presedintele Traian Basescu si liderii PD-L Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga s-au intalnit ieri dupa-amiazaa intr-un restaurant din capitala. Seful statului a discutat cu acestia la o cafenea din centrul capitalei „ca intre prieteni” despre „soarta Bucurestiului„. La iesirea din restaurant, cei patru politicieni au fost intampinati de catre reporterii Realitatea TV, in fata carora Basescu a lansat o sarja de atacuri impotriva contracandidatilor lui Blaga la Primaria Capitalei. „Azi nu este un blat. Cel mai odios blat mi se pare cel in care domnul Iliescu si-a impins propriul candidat, Geoana si-a impins si el propriul candidat, alaturi de Vanghelie, si rezultatul in voturi al bucurestenilor va fi motivul de transare a echilibrului de putere in interiorul PSD. Nu am crezut ca in Romania deprecierea unui partid poate merge atat de jos ca la PSD. Sa utilizeze votul bucurestenilor pentru a-si transa problemele interne ale partidului. Acest Oprescu mi-a fost viceprimar, prin delegarea de competenta i-am dat in mana Bucurestiul si, cand a vazut, a fugit sa se faca senator”, a precizat Traian Basescu pentru Realitatea TV.

Seful statului nu i-a uitat si pe cei mai vehementi contestatari ai sai, Hrebenciuc si Gusa, asupra carora a lansat noi critici. „Blatul a fost si la PSD, si in zona intalnirii dintre Gusa si Hrebenciuc, blatul este si in zona negocierilor pe care le poarta avocatul ala mic cu capul mare si cu voce ridicata, Pavelescu, care incearca sa-si asigure un post in negocierile cu Diaconescu care nici macar nu va intra in turul doi. Oamenii politici sunt slabi, n-au coloana vertebrala si incearca in spatele declaratiilor publice sa pacaleasca doua milioane jumatate de bucuresteni”, a mai spus Traian Basescu. La final, presedintele nu a ezitat sa-si manifeste sustinerea pentru candidatul PD-L la Primaria Capitalei. „Nu pot fi altceva decat prieten cu oamenii cu care m-am intalnit azi, indiferent ce functie am. Sunt si am fost dintotdeauna in spatele domnului Blaga. Mi-as dori ca domnul Blaga sa castige Primaria Capitalei”, a adaugat Basescu.
Adauga un comentariu