National

Basescu, gafa la anuntul candidatului PMP pentru Primaria Capitalei

Publicat: 22 apr. 2016
1

Fostul presedinte Traian Basescu a facut o gafa, vineri, dupa ce a anuntat candidatul PMP la Primaria Capitalei, atunci cand a argumentat de ce il apreciaza pe Robert Turcescu.

Traian Basescu a gresit numele generalului care „l-a facut ofiter in rezerva” pe Robert Turcescu.

„Am apreciat faptul ca a gasit puterea sa fie corect la un moment dat recunoscand ca l-a facut Gheorghe Oprea ofiter in rezerva”, a spus Traian Basescu, in loc de Gabriel Oprea.

Anterior, Traian Basescu a explicat de ce nu a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei, desi si-ar fi dorit acest lucru.

„Sunt considerat de Parchetul General suspect. Ar fi negat toti cei 10 ani de mandat ai mei si tin la ei. Am pledat pentru oameni curati in politica, oameni fara suspiciuni legate de actiuni penale impotriva lor si acest lucru m-a obligat sa renunt la a candida la functia de primar general al Capitalei. Mi-as fi dorit acest lucru din mai multe motive, in primul rand pentru a-mi continua proiectele pe care le-am inceput cand eram primar al Capitalei si sa fiu un ajutor pentru PMP. Voi sustine insa candidatii din calitatea de presedinte al partidului”, a afirmat liderul PMP.
Adauga un comentariu