National

Basescu: Fac apel la Ponta, Antonescu, Voiculescu, Hrebenciuc sa fie cinstiti in relatia cu romanii

Publicat: 11 iul. 2012
1

Traian Basescu a facut un ”apel” la Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc ”sa fie cinstiti cu romanii”.

”Fac apel la domnul Ponta, la domnul Crin Antonescu, la domnul Voiculescu, la domnul Dragnea, la domnul Hrebenciuc sa fie cinstiti in relatia cu romanii”, a afirmat presedintele suspendat.

Basescu a spus ca in perioada urmatoare va face declaratii de presa frecvente. ”Si sper, fara trimisii domnului Voiculescu”, a adaugat el.
Comentarii
  • Ia sa fii tu cinstit sa spui cati bani are mata,ficata si tot neamu tau. Sper sa ajungi la puscarie cu Nastase si tu.

  • O sa inceapa Basescu sa spuna ce si cat au furat din toate taberele.Sa nu uitam ca aproape TOATA PRESA e manipulata.Nimeni nu misca in plus fara acordul patronului.Zilnic suntem intoxicati de o presa vanduta si credem ce ni se spune.Toata lumea care nu are habar sau numai asa chibiti spune ca BASESCU ASA SI ASA.E prea destept,perfid,pervers,parsiv etc sa fi incalcat legea.Tot sunteti pe net intrati pe google si cititi fisa postului presedintelui Romaniei.Acuzatiile USL-istilor sunt voalate n-au nimic clar ca de ex AI FURAT AIA AI TALHARIT AIA AI VIOLAT ,AI JEFUIT.Acuzatiile sunt a incercat a vrut etc.Mai mult a fost chiar ca o lovitura de stat pt ca au scos tot felul de ordonante legi etc speciale pt Basescu ori in constitutie spune clar totul despre cum trebuie sa functioneze statul de drept nu dupa cum dicteaza interesele de moment a unuia sau altuia.DA pe subteran a facut golanii,manareli,excrocherii si tot ce vreti numai ca….TREBUIE DEMONSTRATE.Ponta si comp vor cadea in anonimat tocmai ca prea s-au grabit fara sa cloceasca foarte bine mutarile ce le-au facut si dispretuind valoarea adversarului. Suneam la inceput ca vom afla de la Basescu ce si cat a furat si de abia atunci (cand vom afla de ce nu au fost bani)vom vota pentru binele nostru,si in toamna la fel.PAREREA MEA

  • Nu ai fost niciodata cinstit dute pe mare cu flota altora ca pe a noastra ai vandut-o. Dute cu toate si lasa-ne in pace sa mai traim si noi nu numai tu cu neamul tau.

  • DOMNULE PRESEDINTE BASESCU DUMNEAVOASTRA NE GARANTATI DEMOCRATIA nu Ponta+Antonescu care au schimbat legile dupa bunul lor plac, aveti incredere in romanii care gandesc si care vor ca si in Romania sa fie respectate legile de toti romanii.

Adauga un comentariu