National

Basescu, atac la Guvernul Ciolos: E un balci foarte urat

Publicat: 16 oct. 2016
1

Fostul presedinte Traian Basescu critica dur guvernul tehnocrat pentru faptul ca ministri din actualul Executiv au intentia sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie pe liste de partid.

„Ma tem ca acesti tehnocrati sunt repartizati de dl presedinte precum refugiatii prin Europa. Voi 3-4 tehnocrati la PNL, voi 5 tehnocrati la PSD. E un balci urat. E foarte urat. Pana acum am stiut toti ca avem un guvern de tehnocrati si acum ii vedem distribuiti in partide. E dezonorant chiar pentru cei care s-au batut cu caramida in piept ca ei sunt tehnocrati, intangibili, resping politica. Au avut o guvernare dezastruosasa. Pe de alta parte, il inteleg pe presedintele Iohannis.

Orice presedinte vrea un Guvern cu care sa poata colabora, pentru ca altfel nimic din programul lui nu se poate realiza. Cu un guvern ostil, lucrurile se blocheaza. Eu va asigur ca daca nu aveam un parteneriat cu Guvernul Boc in timpul crizei, astazi Romania era intr-o situatie foarte dificila”, a declarat, duminica seara Traian Basescu.
Adauga un comentariu