National

Basescu arunca BOMBA! „Romanii sunt usor de MANIPULAT”

Publicat: 27 oct. 2016
1

Romanii privesc cu satisfactie spectacolul catuselor pentru ca sunt usor de manipulat si nu inteleg faptul ca, in realitate, asista la un proces de distrugere, a declarat fostul presedinte Traian Basescu intr-o emisiune TV.

”Datorita (sic!) nivelului relativ scazut de intelegere a democratiei, romanii sunt relativ usor de manipulat. Spre exemplu, acum presedintele Iohannis face un joc de o mizerie inimaginabila: imparte partidele in partide curate si partide de penali, uitand ca in spatele lor sunt milioane de oameni. El nu poate imparti tara intre Iohannis si bobocica aia de la PNL, Gorghiu, pe de o parte, si penalii, de cealalta parte. Nu merge, nu merge. Face un joc. El si toata divizia de presa joaca aceasta partitura care e catastrofala pentru romani. Deci romanii sunt usor de manipulat.

Din acest motiv privesc si cu atata fericire spectacolul catuselor, fara sa isi dea seama ca e un proces de distrugere. Eu n-o sa fac, oricat m-ar pune Iohannis in barca penalilor. Sunt un fost presedinte care are responsabilitatea morala de a continua sa urmareasca. Nici domnul Iohannis nu are experienta pe care o am eu in a intelege procesele din societate.

Eu cred ca el nu intelege acum ce se intampla cu Romania. Politica de legumizare a Romaniei. Nu poti sa faci din Romania o leguma in UE sau in NATO decat daca prostesti poporul, daca manipulezi poporul sa creada si el ca toti oamenii politici trebuie arestati, ca daca ai vorbit, atunci ai instigat, asa cum spune procurorul.

Romanii sunt la stadiul la care se bucura ca i-au distrus firmele fara sa inteleaga ca o singura firma romaneasca plateste mai mult catre buget decat zece multinationale”, a acuzat liderul PMP.
Comentarii
Adauga un comentariu