National

Basescu, anunt de ultima ora: „Decizia mea este luata”

Publicat: 09 oct. 2016
1

Fostul presedinte Traian Basescu face anuntul mult asteptat cu privire la candidatura sa la alegerile parlamentare. Acesta afirma ca s-a decis sa candideze. Doar sondajul comandat de PMP l-ar putea face sa se razgandeasca, daca va scoate la iveala faptul ca o candidatura a sa ar avea un impact negativ asupra scorului partidului.

„Decizia mea este luata, din punct de vedere personal: voi candida. Singura problema pe care mi-o pun este cea tehnica, daca sunt util, ceea ce vom afla saptamana viitoare. Sigur ca cercetarea sociologica ar putea spune ca nu sunt util, caz in care stau frumusel la partid”, a declarat Basescu.

Anuntul final urmeaza sa fie facut saptamana viitoare, dupa aflarea datelor sondajului comandat de PMP. „Partidul spune ca as fi util, dar eu vreau sa ma conving si stiintific. Pe de alta parte, experienta pe care am acumulat-o poate fi utila Romaniei”, a declarat Traian Basescu.

Intrebat daca se teme ca ar putea fi arestat in urmatoarea perioada, Basescu a raspuns: „Sper sa nu se ajunga la asa ceva.”
Comentarii
Adauga un comentariu