National

Barbatul si-a BATUT tatal pana l-a bagat in COMA: „Fata lui semana cu a unui drac”

Publicat: 03 oct. 2014
1
„Am vazut in el un demon ce trebuia starpit”. Asta a declarat barbatul de 32 de ani din Pitesti care si-a batut tatal pana l-a bagat in coma. In plus, imediat dupa ce si-a lasat propriul parinte intr-o balta de sange, acesta a batut si prima persoana care i-a iesit in cale. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, pe care aproape a mutilat-o. El a fost arestat pentru 30 de zile si dus la Penitenciarul Jilava.
Barbatul de 32 de ani, absolvent cu nota 10 al Facultatii de Inginerie din Pitesti, nu are niciun regret pentru ca si-a batut tatal, informeaza Romania TV. In fata anchetatorilor el a avut o explicatie uluitoare.

Citeste si:Un NEBUN a sarit la niste copii cu SERINGA

 
„In decursul declaratiilor date in fata anchetatorilor la un moment dat, intr-un mod halucinant acesta a declarat ca si-a lovit tatal vazand la un moment dat in acesta un reprezentat al diavolului. La un moment dat a afirmat ca fata lui semana cu a unui drac„, a declarat Alin Anton, avocat din oficiu al criminalului. 
Dupa ce si-a batut tatal, barbatul si-a varsat nervii si pe prima persoana care i-a iesit in cale. O femeie de 72 de ani, pe care a desfigurat-o in bataie.
„A declarat ca a lovit-o pe acea femeie dat fiind ca semana cu o persoana din trecut care cerdea el ca i-a facut vraji„, a mai spus avocatul. 
Tanarul va fi supus unei expertize neuropsihiatrice pentru a afla daca avea discernamant in momentul faptelor. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Adauga un comentariu