Magazin

Barbatul descris in functie de pozitia sexuala preferata

Publicat: 18 aug. 2011
1

De secole intregi, ne-am reconfirmat masculinitatea in raport cu performantele din dormitor, nu neaparat judecand dupa frecventa actelor sexuale, ci dupa tehnicile si metodele pe care le folosim in incercarea de a ne satisface femeia.

Unora le place repede si tare, in timp ce altii prefera mai incet si intens. Sunt barbati care se bucura de sex atarnati in lanturi prinse de tavan, pe cand altii se dau in vant dupa actul nebun in natura, cu eventuali spectatori.

Indiferent de preferintele personale, felul in care faci sex iti tradeaza personalitatea. Vezi ce spune pozitia ta sexuala preferata despre tine:

Doggy Style

Esti un tip dominator, posibil inversunat impotriva femeilor, pe care vrei sa le supui si fata de care vrei sa te simti superior.

In afara de sentimentul de dominatie pe care il resimti, s-ar putea sa-ti alini in secret anumite deceptii din liceu, cand nicio colega de clasa nu voia sa iasa cu tine la un suc. Pozitia doggy-style este un mod de a-ti lua revansa dupa umilinte suferite in trecut.

Misionarul

Esti o persoana care uraste sa-si asume riscuri si prefera sa joace in functie de reguli. Din acest motiv ai renuntat la visul de a deveni parasutist profesionist si te-ai multumit cu meseria sigura de contabil.

Din fericire pentru tine, femeia te iubeste pentru ca ii dai un sentiment de stabilitate si nu pentru “spontaneitatea” din pat.

Ea deasupra

Nu crezi in princiiple stupide ale muncii asidue si esti obisnuit sa ti se inmaneze totul de-a gata pe o tava din argint. Probabil esti singur la parinti si toata copilaria ta ai primit orice ai cerut, cu plecaciunile de rigoare.

Pentru ca nu-ti place sa depui efort pentru nimic, ai avut grija sa-ti alegi o partenera supusa si mai ales dispusa sa-ti satisfaca orice moft, in dormitor si in afara lui.

Lingura

Nimic nu este mai important pentru tine decat sa te afli intr-o relatie. Toata viata ai fost tinta ironiilor in cercul de prieteni, de unde si stima de sine mai scazuta. Ideea de a tine singur piept provocarilor vietii te face anxios, asa ca tii cu ghearele de iubita ta, sa nu cumva sa te paraseasca.

Esti dispus chiar sa-i faci unghiile, sa o ajuti sa se imbrace si sa-i umpli portofelul inainte sa iasa in club cu prietenele, apoi o astepti cu nerabdare pana la 4 dimineata sa ii faci un masaj de relaxare dupa atata zbenguiala in oras.

Pisica

Nu-ti displac nici orgasmele fizice, insa le preferi pe cele spirituale, in care infinitul sufleteului tau se contopeste cu nemariginirea sufletului partenerei tale intr-un ocean de sincronizare perfecta.

Din pacate, prietena ta se mai satura din cand in cand de sesiunea zen de concentrare a karmei inainte de sex si trece direct la actiune, spre marea ta dezamagire. Te simti folosit.

Concluzii

Ce trebuie sa retii din toate aceste date orientative despre felul in care iti place sa faci sex:

– pozitia doggy style este preferata de barbatii dominator

– alegerea frecventa a pozitiei misionarului spune despre tine ca esti previzibil si plictisitor

– pozitia pisicii este optiunea barbatilor care cauta o conexiune spirituala profunda
Adauga un comentariu