National

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost eliberat

Publicat: 26 mai 2014
1
Barbatul care a fost retinut de politie, dupa ce l-a scuipat pe Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, a fost eliberat ieri noapte din arestul Politiei. Barbatul a parasit arestul Politiei Judetene Constanta, la expirarea ordonantei de retinere pentru 24 de ore si dupa ce procurorii au schimbat incadrarea juridica in dosarul sau, din ultraj si loviri si alte violente, in tulburarea ordinii si linistii publice. Adrian Zglobiu, in varsta de 39 de ani, a spus ca regreta ceea ce a facut. 
„Regret ce s-a intamplat si imi cer scuze pentru tot. Acuma ma rog sa se termine totul cu bine”, a afirmat Zglobiu, potrivit mediafax.ro.

Vezi si Cine este barbatul care l-a scuipat pe Basescu? Motivul lui este ULUITOR
Comentarii
  • Un EROU NATIONAL, un OM CURAJOS, care merita respectul tuturor! A avut MARE NOROC ca a nimerit niste procurori CORECTI, niste adevarati profesionisti, caractere deosebite, care nu s-au lasat influentati de puterea politica si care au dat o INCADRARE CORECTA, faptei savarsite de acesta.

   • Chiar ca un EROU NATIONAL !!! Bravo !!! RESPECT !!!! Asa ar trebui scuipati toti cei care ne distrug viata si traiul in Romania.

    S-a observat cu bunatatea nu se rezolva nimic iar cu vorba buna esti luat de prost.
    Oameni politici nu pot fi tratati altfel deoarece sunt niste jeguri, iar acest OM ia aratat lui Traian Basescu multumirea.

Adauga un comentariu