National

Barbatul care a cerut sa fie eutanasiat a intrat in greva foamei

Publicat: 31 iul. 2013
1
Barbatul de 58 de ani, din municipiul Turda, judetul Cluj, care a cerut autoritatilor sa fie eutanasiat, a intrat, astazi, de ziua lui, in greva foamei, pentru ca nu si-a gasit un loc de munca. Mircea Florea a declarat ca isi urmeaza planul anuntat, vrand sa demonstreze ca este „un om parolist”.
„Am inceput greva foamei de ziua mea, miercuri dimineata, la domiciliul meu, pentru ca nu mi-am gasit un loc de munca. Am trimis scrisori la Guvern, la Presedintie, la Parlament, prin care am implorat sa fiu eutanasiat, la care nu am primit niciun raspuns. Imi urmez planul pentru ca vreau sa arat ca sunt un om parolist”, a spus Florea.
Acesta a subliniat ca a fost contactat, ieri, de directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don, si de primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, care i-au promis ca in doua zile problema sa va fi rezolvata si va primi un loc de munca.
„Eu nu vreau sa mor, eu vreau sa lucrez. Daca voi fi invitat la un interviu pentru angajare, ma voi duce, daca nu se rezolva nimic ma intorc si continui”, a mai spus Mircea Florea. Barbatul a anuntat si Spitalul Municipal Turda despre declansarea grevei foamei, dar spune ca nu se simte rau. Barbatul a cerut, la mijlocul lunii iulie, mai multor institutii ale statului sa fie eutanasiat de ziua lui, pe 31 iulie, pe motiv ca este somer si ca nu il mai angajeaza nimeni, potrivit rtv.net.Comentarii
  • lasa-ti-l ba sa moara, da ce plm e asta? amenintam lumea ca sa ne angajeze? sunt sute de mii de oameni in tara asta care innebunesc pentru ca nu isi gasesc loc de munca si nu face nimeni asta. apai uite ca din momentul asta intru in greva foamei si eu si daca nu primesc loc de munca cu 5000 ron pe luna in maxim 1 saptamana eu ma impusc in cap. insist, si as participa si la creearea unei petitii: LASATI IDIOTUL SA MOARA DE FOAME!!!

Adauga un comentariu