Magazin

Barbatii casatoriti sunt mai grasi pentru ca mananca mai multe dulciuri si beau mai mult vin

Publicat: 05 aug. 2014
1
Barbatii casatoriti sunt mai grasi pentru ca, dupa ce isi unesc destinele cu partenerele lor de viata, incep sa manance mai multe dulciuri si sa bea mai mult vin, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Leeds Metropolitan University, informeaza dailymail.co.uk.
Studiul cercetatorilor britanici, comandat de Men’s Health Forum, a aratat ca mariajul poate sa schimbe obiceiurile alimentare ale barbatilor si, odata cu acestea, circumferinta taliei.
Potrivit acestui studiu, barbatii casatoriti sunt mai grasi decat cei necasatoriti, iar acest lucru ar putea fi o consecinta a faptului ca cei din prima categorie par sa manance mai multe dulciuri in comparatie cu barbatii celibatari.
Totodata, barbatii casatoriti beau considerabil mai mult vin decat cei necasatoriti.
Oamenii de stiinta nu cunosc deocamdata motivul pentru care mariajul influenteaza atat de mult atitudinea barbatilor fata de greutatea lor corporala.
Ei sugereaza ca aceasta situatie este o consecinta a faptului ca barbatii simt ca pot sa se „relaxeze” din acest punct de vedere dupa ce se casatoresc.
O alta teorie spune ca barbatii ale caror sotii sunt bucatarese talentate descopera dupa o vreme ca mananca alimente cu continuturi calorice mai bogate decat cele pe care le consumau in trecut.
Totodata, daca sotiile lor sunt pasionate de cumparaturi si cofetarii, atunci prajiturile, torturile si placintele cu fructe ar putea sa apara destul de des in bucatariile acestor familii.Adauga un comentariu