National

Barbati din Capitala, retinuti dupa ce au injunghiat un tanar in trafic

Publicat: 05 aug. 2016
1
Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, au fost retinuti pentru 24 de ore Petre Orlando Tutu, Valentin Gabriel Cociu, George ProdescuChelu si Viorel Tutu, ultimii doi fiind recidivisti.
Procurorii sustin ca, in data de 20 iulie 2016, in jurul orei 19,15, in timp ce se aflau in Bucuresti, pe soseaua Pantelimon, in apropierea intersectiei cu bd. Chisinau, pe fondul unui conflict prealabil cu persoana vatamata M.G.A. petrecut in luna iunie a anului curent, Petre Orlando Tutu, George Prodescu-Chelu si Valentin Gabriel Cociu, beneficiind de sprijinul acordat de Viorel Tutu, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf 4, l-au urmarit pe tanar in trafic si au reusit sa blocheze masina, dupa ce i-au acrosat autoturismul din spate.
Tanarul s-a dat jos din masina si a luat-o la fuga, insa a fost prins de trei dintre barbati in dreptul unui imobil de pe soseaua Pantelimon, unde a fost lovit cu cutitele, cu pumnii si cu picioarele. In urma loviturilor, tanarul s-a ales cu multiple leziuni traumatice la nivelul capului si al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare, el fiind dus de urgenta la spital.
Imediat dupa comiterea infractiunii, Petre Orlando Tutu, Valentin Gabriel Cociu si George Prodescu-Chelu au fugit de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Tutu, care i-a asteptat cu o masina. Cei patru barbati vor fi prezentati la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.Adauga un comentariu