Eveniment-Social

Barbat agresiv, retinut si internat la Spitalul Socola

Publicat: 02 aug. 2016
1

La data de 1 august, în jurul orelor 23:00, politistii locali care se ocupau de mentinerea ordinii si linistii publice în zona Rond Agronomie au sesizat un barbat care distrugea indicatoarele rutiere si adresa injurii persoanelor care tranzitau zona mentionata. Oamenii legii au procedat la retinerea si legitimarea barbatului, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste N. A. M., de 45 ani, domiciliat în judetul Prahova. Având în vedere ca barbatul continua sa aiba un comportament agresiv, a fost condus si internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, pentru consultatii si tratament de specialitate.

De asemenea, in aceeasi zi, în urma actiunilor desfasurate de catre politistii locali pe raza de competenta, au fost aplicate 79 de sanctiuni contraventionale în valoare de 16.940 lei. Acestia au actionat in special în zona parcurilor publice si a spatiilor de joaca pentru copii unde se aduna grupuri de tineri, care pe fondul consumului de bauturi alcoolice, provoaca scandal si tulbura linistea publica.

„La data de 1 august, 11 sanctiuni cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei, au fost aplicate conform Legii numarul 61 din 1991, privind nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 13 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Hotararii de Consiliu Local Municipal Iasi numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.
Adauga un comentariu