International

Barack Obama il ataca pe Donald Trump

Publicat: 17 feb. 2016
1
Presedintele Americii a lansat un atac dur la adresa candidatului la alegerilor prezidentiale din SUA. Obama a declarat intr-o conferinta de presa ca este sigur ca Donald Trump nu va ajunge presedinte. Liderul de la Casa Alba este de parere ca americanii nu-l vor vota pe Trump. Obama spune ca pentru a fi presedinte trebuie sa fii serios pentru ca nu este ca si cum ai gazdui o emisiune la televizor.
”Am incredere in poporul american. El este constient de faptul ca a fi presedinte este un lucru serios. Nu este vorba despre un talk-show, despre promovare, despre marketing, este dificil”, a spus Barack Obama. Fiind lider in cursa candidatilor republicani si castigand alegerile primare de la New Hampshire, republicanul raspunde cu ignoranta, spunand ca daca „un presedinte care a facut atat de mult rau tarii sale” l-a criticat, considera ca a fost complimentat.
Antipatia lui Trump pentru Obama este veche, el cerandu-i, cu mai multi ani in urma, lui Obama sa dovedeasca faptul ca s-a nascut in SUA. De altfel, campania electorala a lui Trump este plina de remarci controversate si declaratii care au ajuns titlu de prima pagina. De pilda, a spus ca va deporta cei 11 milioane de imigranti fara acte, va construi un zid la granita cu Mexicul, pe care il vor plati mexicanii si ca musulmanii ar trebui sa fie opriti sa intre in SUA.Adauga un comentariu