Eveniment-Social

Balacareala ieftina pe modernizarea Aeroportului Iasi

Publicat: 24 mart. 2014
1

Modernizarea Aeroportului Iasi starneste un nou scandal intre membrii fostului USL la Iasi. De aceasta data nu Cristian Adomnitei a avut ceva de impartit cu cei de la PSD, ci deputatul liberal Costel Alexe. Acesta a ajuns sa le reproseze celor de la PSD ca nu au venit pe santierul aeroportului, vizita transformata intr-o actiune politica de Adomnitei. Mai mult, Alexe s-a aratat nemultumit ca PSD propune schimbarea denumirii aerogarii.

„Schimbarea numelui Aeroportului International Iasi este strict o masura pesedista, rezultata din frustrarile primarului Nichita la adresa celui mai important proiect realizat în Iasi dupa 1989. (…) De asemenea, exista un risc major ca schimbarea denumirii sa compromita aproape definitiv proiectele cu finantare europeana, aflate în evaluare la Comisia Europeana si care ar aduce Iasului aproape 60 de milioane de euro”, a sustinut Alexe.

Citeste si: Campanie electorala pe santierul de la Aeroportul Iasi

In replica, alesii PSD sustin ca Alexe a fost pus de Adomnitei sa sustina tot felul de aberatii fara sa se informeze. „Domnul Costel Alexe enumera teme de campanie cu entuziasm de pe bloguri. Îi reamintesc tânarului nostru fost coleg de alianta ca PSD a sprijinit si sustine orice demers de modernizare si dezvoltare a Aeroportului Iasi, asa cum ne-am asumat, în cadrul Uniunii Social-Liberale, careia, de altfel, domnul Costel Alexe îi datoreaza integral mandatul sau parlamentar. Rationamentul domnului deputat este anulat de o fractura logica grava: adaugarea unei denumiri regionale nu ar dilua practic importanta si numele municipiului. Dimpotriva, nu poate decât sa sublinieze anvergura si importanta regionala ale orasului”, a spus Cristian Stanciu, consilier judetean PSD. 

Disputa dintre cele doua partide a fost taxata insa de reprezentantii opozitiei. „In logica PNL si PSD, la cate minciuni s-au spus iesenilor, ar fi in stare sa schimbe si denumirea orasului Iasi. Problema este legata de finalizarea proiectelor Iasului. Ma asteptam ca un partid de 40% sa aiba idei mai consistente, nu cele legate de schimbarea unui nume. Eu cred ca singurul lucru este acela sa se tina de cuvant si sa duca la bun sfarsit proiectele Iasului”, a precizat Petru Movila, deputat PMP.
Comentarii
 • Componenţa Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Autoritatea Aeronautică Civilă Română
  in conformitate cu prevederile Ordinului MTI nr. 1390/05.09.2012

  1.RADU Gheorghe Cătălin reprezentant MTI
  2.STOE Gabriel membru
  3.IVASCU Dorin membru
  4.BODEA Marius membru
  5.VIRLAN Claudia membru
  6.PRUNARIU Radu Catalin membru
  7.COJOC Marin reprezentant MFP
  CONDUCEREA COMPANIEI NAȚIONALE AEROPORTURI BUCURESTI
  CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE
  Radu Merica-presedinte CA
  Liviu Radu-membru
  Marius Bodea-membru
  Bogdan Gaurean-membru
  Adrian Cighi-membru

 • COMPONETA HOTILOR DIN CANERA 5 , HOTEL VICOL IASI:
  1. FENECHIU RELU
  2. MARIUS BODEA
  3 ADOMNITEI CRISTIAN
  4. NICHITUS MONICA
  4. ANGHEL ALEXANDRU
  5.DUMITRIU MIHAELE si altii pnl-isti

  • Mai nesimtitilor faceti ceva pentru Iasul asta ca se uita lumea ca la circ, autostrada nu aeroport ca lumea nu , strazi nu , santierul de la Fundatie si de la bariera Tigarete lasate parloaga , da chiar cat vreti sa va mai suportam , chiar v-am ales degeaba.Pana când si cat vreti sa mai furati , ca NE-AM SATURAT DE VOI TOTI GUNOAIELOR .

Adauga un comentariu