Eveniment-Social

BabyFest, concurs de dans pentru copii si teatru de papusi, la Palas Mall

Publicat: 20 nov. 2014
1
Palas Mall da startul unui nou sfarsit de saptamana cu evenimente deosebite. Parintii si bunicii sunt invitati sa faca shopping pentru prichindeii lor la BabyFest, cei mici se vor bucura de teatru de papusi si competitii de dans, iar iubitorii de arta vor admira o expozitie de pictura. De joi pana duminica, in perioada 20 – 23 noiembrie 2014, in Atriumul Palas Mall se desfasoara Festivalul BabyFest, un eveniment dedicat nou-nascutilor, copiilor cu varste de pana la sapte ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti. Timp de patru zile, BabyFest le prezinta cele mai noi tendinte in industria de profil, de la alimentatie, imbracaminte si incaltaminte, produse de puericultura, jucarii, accesorii pentru camera copilului, carucioare, mobilier, articole pentru igiena corporala, servicii medicale si financiare. Targul reprezinta ocazia perfecta de a afla care sunt noutatile in metodele de crestere a copiilor si de a primi sfaturi de la profesionistii prezenti.
BabyFest include si o sectiune educativa, unde cei interesati vor consulta oferta gradinitelor si vor putea alege programe de after school, ateliere de creatie, activitati extrascolare sau materiale pentru dezvoltarea cunoasterii. Pentru cei preocupati de sanatatea copilului lor, la targ vor participa si furnizori de produse si servicii medicale. Pentru ca este gandit ca o sarbatoare a copilului, evenimentul va avea si un program complet de entertainment. Prichindeii se vor bucura de teatru de papusi, prezentari de moda, concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting si minidiscoteca, in compania personajelor din desene animate. Si parintii vor putea participa la workshop-uri de acordare a primului ajutor in diferite situatii, vor afla cum se pot pregati pentru nou-nascut si ce alternative moderne au la dispozitie pentru cresterea lui. Clientii Palas Mall care cumpara de la BabyFest vor participa si la o tombola cu premii pentru cei mici.
Pentru cei care iubesc arta, Palas Mall prezinta expozitia de pictura „Etern si Efemer”. La etajul 1 al Galeriei Palas Mall, amatorii de frumos vor admira lucrari semnate de Ionela Cumpanasu si Alina Avram, care isi reflecta preocuparile prin limbajul plastic. Sambata, de la ora 11.00, zona Intersport va deveni ring pentru talentatii dansatori ai concursului national „Ritm si Armonie”. Peste 500 de copii vor participa la cea de-a treia editie a competitie, la sectiunile: dans modern, dans tematic, dans de caracter, dans sportiv si dans popular. Micii artisti ii vor impresiona pe cei prezenti cu eleganta miscarilor lor, in maratonul de ritm a carui miza este titlul de cel mai bun dansator. Duminica, la ora 11.00 si ora 17.00, bate gongul pentru noi spectacole de teatru de papusi. Pe scena BabyFest, amplasata in Atriumul Palas Mall, vor urca marionetele atat de indragite de nazdravani.Adauga un comentariu