Actualitate

Avocatul CRIMINAL, ARESTAT pentru 30 de zile – UPDATE

Publicat: 18 sept. 2016
1
In urma cu cateva minute magistratii Curtii de Apel Iasi au dat verdictul in cazul avocatului CRIMINAL. Iulian Gafon a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Pe numele lui au fost retinute mai multe acuzatii: conducere fara permis, ucidere din culpa, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, parasirea locului accidentului.
Se „ascunde” in spatele avocatului 
In fata anchetatorilor el a refuzat sa dea declaratii. Nu a spus nici macar din ce directie circula. de unde venea sau unde se ducea, in schimb avocatul sau Ionel Nechita a spus ca Gafon isi regreta fapta. 
 Comentarii
  • Gafon nu isi regreta fapta, Gafon regreta faptul ca a dat de belea; regreta ca va fi lipsit de libertate, fara distractii, fara cluburi, fara baute, fara etc. … Un individ care a incalcat legea cu buna stiinta (avocat!) asa cum a facut el nu este capabil sa realizeze ce tragedie a cauzat.

  • avocatul pu.i, acum o suge cu dou amani puscarie in mortii ma-ti 20 cu executare, crima cu premediatre.
    ai stiut in morti ma-ti legea cand te-ai urcat la volan fara piermis, baut, fuga de la locul accidentului.
    in mortii ma-ti!

  • Intre tine si un criminal care scoate cutitul si omoara un om nu este nici o diferenta. Avocatului ionel nechita care te v-a scoate alb imaculat ii doresc ca data viitoare sa fie ma-sa pe trotuar cand ai sa mai conduci tu beat

  • Mincinosule de Nechita care indraznesti sa spui ca pe cale profesionala nu ai ce sa-i reprosezi. Stii si tu de cate ori lua bani de la oameni ca sa ii reprezinte in procese si dupa ce ii lua nici nu mai raspundea la telefon. Eu mi-am pierdut firma din cauza lui si stii si tu asta pt ca ti-am facut o adresa cu toate probele, si nu numai tie ti-am trimis-o. Dar voi sunteti cu totii de acelasi calibru, de asta va aparati unii pe altii cu atata tupeu. Numai csa acum lucrurile sunnt mult mai grave, a omorat un om, acum nu mai este doar un infractor, ci un criminal, unul care stia foarte bine ce face. Daca mai ai de gand sa il aperi, du-te mai bine si tine-l de manuta la puscarie ca sa nu-i fie urat singurel.

Adauga un comentariu