Local

Avocatii se intalnesc in aceasta seara la o petrecere in club

Publicat: 30 apr. 2011
1

In aceasta seara, toti avocatii din Baroul Iasi au fost invitati la o petrecere inedita in club Skin. Este pentru prima data cand se organizeaza o astfel de petrecere intr-un club pentru avocatii din Iasi. De obicei, petrecererile acestora se tineau intr-un cadru de cumetrie si nu prea erau gustate de cei mai tineri. Avand in vedere numarul destul de mare de avocati din Baroul Iasi, aceasta petrecere poate fi o metoda foarte utila de socializare si cunoastere. Initiatorul petrecerii, avocatul Marius Sebastian Striblea, candidatul cu cele mai mari sanse pentru ocuparea functiei de decan al Baroului Iasi, a spus ieri ca o astfel de manifestare ar trebui sa devina o traditie a Baroului iesean. El a sustinut chiar ca prin organizarea unui asemenea de eveniment se poate ajunge la declararea unei zile speciale a avocatilor. „Imi propun ca aceasta intalnire sa devina o traditie, un prilej prin care avocatii sa se cunoasca intre ei intr-un cadru mai putin formal decat cel de zi cu zi. Unitatea Baroului poate fi evidentiata si prin asemenea evenimente. Avocatii ieseni vor o zi a lor, din acest motiv am organizat Lawyers Party, la care am invitat pe toti colegii mei. Aceasta este prima editie”, a precizat Marius Striblea.
Comentarii
  • Bai „romule”,esti un agarici si o persoana fara sira spinarii.Cum iti permiti sa spui ca avocatii trag pe nas?Ciomartane.Hai sictir ca ma enerveyi.

  • AaaAaaaa ei nu trag pe nas de loc, nici nu fumeaza, nu beau, nu f_t, nu fac nimic interzis, dar in schimb te trag pe tine in p__a ofuscatule.

  • Care sunt argumentele autorului articolului care-l determina sa aprecieze ca Striblea este candidatul cu cele mai multe sanse in alegeri? L-as ruga sa ne spuna doar doua argumente! Striblea este la coada clasamentului. Unul din motivele care-l situeaza la coada clasamentului este „campania agresiva” a domniei sale. Oare Striblea ar putea sa biruie primii doi clasati ? Respectiv Tudurache si Tun? Exista vreun termen de comparatie intre Striblea si cei doi? Este exclus sa iasa decan Striblea. Mai aveti rabdare 3-4 zile.Repet: Exclus!

  • Titlul corect: ,,Avocati si Cordunenii se intalnesc in aceasta seara”…Domnul mare avocat Striblea de ce initiaza aceasta prima editie a Lawyers Party cu 5 zile inainte alegerilor? Show ieftin si campanie agresiva de 2 lei….Mariusica esti cam disperat ,nu? Prietenii stiu de ce…

  • Gigi este Liviu Bran,un frustrat si un inganfat,care fura clientii de la colegi,laudandu-se ca el este un mare avocat.In realitate este un avocat mediocru,il tine in spate stagiarii.Vai de capul lui.Iar Nety este sotia lui Tudurache,care se si vede doamna decan.Fratilor,sper sa nu faceti greseala sa-l votati ca ne va conduce madam Tudurache,pt.ca el nu are timp decat de cursurile de la facultate.Iar Mihai Tun este un fricos,fara personalitate.Va fi marioneta consiliului.

  • Pentru toti cei curiosi care-si dau gratuit cu parerea: Petrecerea organizata de Striblea a fost extraordinar de frumoasa si reusita!!! In club au intrat, exact asa cum s-a spus DOAR avocati, si pentru curiosi, tin sa spun ca am fost foarte , foarte multi!!! Ne-a parut rau cand s-a terminat!!!

  • Vrei sa-ti spun argumentele pentru care Stiblea are cele mai mari sanse sa fie decan? Striblea are coloana vertebrala si stie sa-si sustina puntele de vedere…indiferent in fata cui le-ar sustine( vorbim de instante si de cei mai sus pusi..), Striblea iti spune in fata ce are de spus…nu te perie si nici nu se teme de nimic, la Striblea te duci deschis sa-i spui o problema si sa-i ceri ajutor si ai siguranta ca te ajuta, nu numai ca te asculta si apoi te barfeste cu veteranii Baroului cum fac colegii de la, actuala conducere, Striblea NU CERE BANI stagiarilor la intrarea in profesie, asa cumn fac tot colegii mai sus mentionati…Striblea nu are domnule gandirea comunista, care din pacate mai exista la Baroul Iasi!!! Striblea, inainte de toata isi cunoaste perfect si isi iubeste profesia, o respecta…din pacate nu putem spune acelasi lucru despre toti colegii.! Iar cat despre clasament…lasa-ma sa-ti spun ca la ultimul sondaj…toti avocatii intrebati au spus clar ca il voteaza pe Striblea!!!

  • Nety , vorbesti MULT si PROST !!!! La coada esti tu !! :))))) !!!! Evident ca Striblea castiga alegerile !!!!!!!

Adauga un comentariu