National

Avertizare nowcasting COD PORTOCALIU de ploi si vijelii. Vezi zonele vizate

Publicat: 29 iul. 2016
1
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, astazi o noua atentionare nowcasting Cod portocaliu de de ploi si vijelii, valabila pe raza a 13 localitati din judetele Alba si Sibiu, pe durata urmatoarei ore. 
Potrivit meteorologilor, pana la ora 16:45, in judetul Alba (localitatile: Blaj, Cenade, Cergau, Ohaba, Rosia de Secas, Valea Lunga) si in judetul Sibiu (zonele: Axente Sever, Loamnes, Micasasa, Pauca, Seica Mare, Seica Mica, Slimnic) se vor semnala averse ce vor cumula si depasi 35 – 40 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, precum si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. 
De asemenea, pana la ora 17:00, va fi in vigoare o atentionare nowcasting Cod galben de ploi, intensificari ale vantului si descarcari electrice pe raza judetului Neamt (in zona localitatilor: Bicaz, Borca, Ceahlau, Farcasa, Grinties, Hangu, Pipirig, Poiana Teiului) si a judetului Suceava (in: Brosteni, Crucea, Malini, Ostra, Panaci, Slatina si Stulpicani).  Totodata, in judetul Brasov, pana la 17:15, vor fi ploi ce pot depasi 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni. Adauga un comentariu