Local

Aventurile SECRETE ale fostului primar al Iasului: femeile, arta si banii il baga in puscarie

Publicat: 12 iul. 2015
1

@ Detalii picante despre viata lui Bebe Onofras, primul si cel mai tanar primar al Iasului @ Personajul care odata ocupa cele mai importante functii administrative, fiind pe rand: primar, afacerist de succes ale carui firme rulau afaceri importante in toata tara, iar apoi lider regional al masonilor, a renuntat la toate aceste activitati, iar acum se dedica complet artei

La cei 57 de ani ai sai, se poate spune despre Bebe Onofras ca isi traieste a doua tinerete. Chiar daca nu se mai ocupa de afaceri, prin pasiunea sa pentru fotografie a ajuns sa fie inconjurat de o multime de fete tinere si frumoase. Apropiatii spun despre acesta ca viata lui s-a schimbat extrem de mult pe parcursul ultimilor ani, insa nu si in privinta fotografiei si a femeilor. Daca pentru „afaceristul” Bebe Onofras banii pareau sa fie principalul obiectiv, pentru „artistul” din el, fotografia si femeia par sa fie principalele interese.

„S-a vorbit atat de mult despre Ionel Onofras si putin i-a pasat, îl doare la basca atâta timp cât este apreciat ca fotograf. Acesta este acum scopul vietii sale – câteva like-uri la o poza facuta în natura sau vreunei fete. Fotograful, dupa cum se autodenumeste si îi pune si pe apropiati sa vorbeasca despre dumnealui, s-a mutat cu prietena care este cu 35 de ani mai tânara în apartamentul familiei în care si-a crescut copilul. Dani, iubita tânara, de frica, înainte de a intra în bloc, de fiecare data, arunca priviri piezise în toate partile sa nu cumva sa o atace careva sau sa o apostrofeze. Studenta la Medicina se bucura sa fie si managera unui studio cafenea din buricul târgului, pentru ca iubirea trece prin stomac si se rasplateste si cu ceva material, nu doar cu excursii si hainute scumpe”, povesteste un apropiat al familiei Onofras.

Cum a trecut de la o culme la alta

La varsta de numai 26 de ani, Onofras a devenit poate cel mai admirat tanar din Iasi pentru ca, imediat dupa evenimentele din anul 1989, acesta era numit primar al municipiului Iasi. Mandatul sau a fost insa unul scurt, din decembrie 1989 si pana in februarie 1990. Apoi, acesta a fost membru in Consiliul Director al Camerei de Comert, devenind la scurt timp un afacerist de succes. Ionel Onofras, zis si Bebe, este cel care a ocupat si cea mai importanta functie in masoneria din Iasi, acesta fiind „Rege” in Loja care a adus Ritul York in Moldova.

Citeste si: Mesajele secrete trimise de seful masonilor din Iasi catre amanta

Toate aceste episoade au trecut insa, iar viata lui Bebe Onofras s-a schimbat complet. Acesta a mai fost implicat intr-un scandal extraconjugal dupa ce fosta sa amanta a nascut. La acest capitol, al femeilor si scandalurilor sexuale, lucrurile nu s-au oprit aici. „Ei locuiesc în casa amenajata de sotia lui Onofras, lucru care tinerei amante îi place la culme, considerând ca locuinta este o parte din ea însasi, fara sa îsi puna problema ca, în fapt, gusturile sunt ale sotiei lui Onofras. A acceptat si ideea ca prietenul are un copil dintr-o relatie extraconjugala cu alta tânara, si faptul ca pasionatul de fotografie o mai însala, ca nu poti face unei fetisoare o poza si s-o lasi sa-ti curga printre degete fara sa-i arati ce poti”, mai spune apropiatul familiei Onofras.

Ce ar putea schimba complet viata lui Bebe Onofras

Implicat intr-un dosar de inselaciune alaturi de alti oameni de afaceri, Bebe Onofras asteapta acum sentinta finala in acest caz, care ar putea aduce condamnari la inchisoare pentru cei implicati. Chiar si asa, cei care il cunosc pe „Bebe” se ingrijoreaza pentru soarta lui.

„Sufera si de frica Onofras pentru ca mai multe procese bat de termene si exista posibilitatea ca libertatea-i sa apuna. Dansul nu poate da socoteala pentru viata privata pe care o are, fericirea conteaza, restul e balast. Zâmbetele din fotografiile iubitelor sunt fara sfârsit, numai ca în spatele lor se ascunde o mare nefericire si neîmplinire. Tanara amanta încearca sa-l convinga sa nu-si mai lase averea administrata de fiu, câta vreme ea ar putea sa faca mult mai bine si fara sa aiba grija pentru pâinea zilei de mâine. Daca ajunge dupa gratii însa, va uita de amorul ghebos ce-a strabatut-o în toti acesti ani si va fi atât de ocupata, încât va uita de Bebe”, mai povesteste acesta. Bebe Onofras nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere despre viata plina de aventuri pe care o duce in prezent.
Comentarii
  • Rar atata mancatorie de rahat ca acest articol la comanda si pentru care nici macar nu a fost contactat si dl.Onofras!

  • Acest articol este scris la comanda avocatei SUHAN MARINEL( FOSTA DIACONU) din gelozie si a costat 3000 lei( tariful normal)

  • Nu sunteti documentati. Ar fi interesant de citit in articol cum a ajuns acest parvenit revolutionar, cum a luat terenul din gradina botanica, cum a obtinut spatiile din Pacurari, comisionul incasat din Spania,cate case a facut la mandrele de la Bucuresti, cat a furat si altele

  • Dani sa nu isi mai faca griji pentru administrarea averii, caci se ocupa tot cine a facut-o (fosta sotie) sau chiar banca de ea. Sa isi perfectioneze mai curand reteta de chiftele, va avea nevoie sa ii duca pachetel iubitului dupa procesul de la Bacau. Apoi are timp sa isi spele si rusinea. Creierul e deja spalat. Daca il are. Bebica se ascunde in spatele obiectivului foto, aratand mereu in jur, niciodata spre el. Platit sau nu, cu bon fiscal sau fara, acest articol nu zice nimic. Doar arata spre multe adevaruri. Cine sustine acest om de nimic, este exact ca el – un nimic.

  • Draga Bebe, mi-ar parea sincer f. rau sa ajungi iar tot acolo de unde ai plecat si aceasta numai datorita faptului ca ai uitat pe tot parcursul carierei tale, ca exista Dumnezeu!
    E cazul sa te intorci cu multa smerenie si pocainta mai ales catre El (nu catre lume, care oricum nu este fara de pacate, chiar daca arunca cu piatra-n tine acum), pt. ca va fi Singurul care te va ierta, iubi, lumina si niciodata la greu nu te va parasi. Totul este sa fii sincer si constient de aceasta si incearca sa-mi urmezi sfatul, ca fosti colegi de clasa…

Adauga un comentariu