Actualitate

Avea bagajele facute! Curtea de Apel Iasi i-a dat o lovitura naprasnica perversului de la UMF!

Publicat: 27 feb. 2015
1

@ Conferentiarul universitar acuzat ca a vrut sa supuna o studenta la perversiuni sexuale a primit o veste extrem de proasta din partea judecatorilor @ Ieri, avea bagajele facute si astepta sa plece acasa

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis sa mentina mandatul de arestare preventiva pe numele lui Dumitru Paduraru pentru inca 30 de zile. In prima instanta, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis sa-i inlocuiasca arestarea preventiva conferentiarului cu o masura mai blanda, cea a arestului la domiciliu. Evident, procurorii au contestat decizia judecatorilor, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel. Ieri, contestatia procurorilor a fost admisa, iar mandatul a fost mentinut. Astfel, planurile lui Dumitru Paduraru au fost distruse cu totul. A ajuns in spatele gratiilor pe data de 1 februarie 2015 sub acuzatiile de luare de mita, santaj si tentativa de viol. Procurorii au finalizat deja ancheta si l-au trimis in judecata. Dumitru Paduraru a ajuns sa fie implicat in aceasta poveste dupa ce, in urma cu cativa ani, a fost batut si a fost victima unei tentative de asasinat. Si atunci s-a banuit ca a abuzat sexual niste studente. Acum, o studenta de 19 ani nu a mai rezistat presiunilor profesorului si a mers la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi pentru a povesti totul.

Profesorul i-a propus din prima sa intretina relatii sexuale cu el pentru a trece examenul la Anatomie. Ca bonus, profesorul a asigurat-o ca in vara anului 2015 o va ajuta sa treaca de la Facultatea de Farmacie la Facultatea de Medicina Generala. A chemat-o de mai multe ori la birou la el si a inceput sa-i vorbeasca murdar si a incercat sa o dezbrace. In momentul in care situatia a luat-o intr-o directie total imprevizibila pentru studenta, pur si simplu nu mai putea scapa de avansurile si cerintele sexuale ale profesorului, tanara s-a sfatuit cu prietenele sale si a decis sa povesteasca totul procurorilor. Era disperata si speriata. In cele din urma, a amenintat-o cu moartea pe studenta pentru a nu spune la nimeni ceea ce s-a intamplat. „Sa nu spui la cineva… Sunt în stare sa te omor, dar nu te omor eu, te omoara altcineva”, i-a spus profesorul victimei.
Comentarii
  • Foarte bine au facut. Din fericire exista si judecatori cinstiti cu capul pe umeri, altfel nu exista explicatie ca unii incearca sa-l elibereze iar altii nu. Un pervers ca asta nu poate sta decat acolo unde-i este locul, ferit de tentatii.

  • CONSTIPESCU RASVI TU URMEZI…ABIA ASTEPTAM SA NE POVESTEASCA SAVARINA FLORENTINA CUM LUAI VIAGRA SA TE MASTURBEZI …OBSEDATII SEXUALI DE LA UMF..CA SUNTETI MAI MULTI BABALACI BOLNAVI.

  • Alaturi de acest obsedat sexual ar trebui sa stea cu randul si colegii si colegele sale care au tolerat ani la randul asemea monstru!!! Mai ales ‘doamnele’care ziceau ca totul e o scorneala de-a studentelor. Bine ca am scapat de monstru—dar au ramas adulatorii sai la fel de gretosi.
    Apoi, mai sunt unii obsedati -vezi RC, VC, B, etc care ar trebui deindata sa umple celula lui Paduraru!

  • Imi pare rau ca oameni care nu cunosc situatia reala incearca sa denigreze un om de valoare. Pacat !!! Sunt minciuni sfruntate!!! Domnisoara este versata si se pare ca i-a reusit planul diabolic. Cand vorbim de viol agresata nu sta de glume cu agresorul!!! Nu? Aici se urmareste distrugerea acestui OM. Rusine!!!

Adauga un comentariu