National

Automobilele de lux folosite de Mihail Vlasov, scoase la vanzare – Vezi cum arata si ce dotari au

Publicat: 28 apr. 2014

Doua automobile exclusiviste, de luxul carora s-a bucurat fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, aflat in arest la domiciliu, sunt scoase la vanzare de conducerea interimara a CCIR. Masinile au dotari pentru a asigura tot confortul dorit, intre care fotolii cu masaj, bar, dar si pilot automat.

Un Rolls Royce Phantom si un Cadillac Escalade care au fost folosite de fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, care in prezent este in arest la domiciliu, au fost scoase la vanzare pe mai multe site-uri de anunturi, potrivit hotnews.ro

Citeste si INCREDIBIL! Mihail Vlasov obligat de judecatori sa locuiasca intr-un palat – FOTO, VIDEO

Automobilul Rolls-Royce Phantom, fabricat in 2004 si avand un rulaj de 114.000 de kilometri, este evaluat la 135.000 de euro, potrivit site-ului autovit.ro Autovehiculul este dotat cu geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, pilot automat.

Autovehiculul Cadillac Escalade, fabricat in 2007, cu un rulaj de 57.000 de kilometri, are un pret negociabil de 70.000 de euro.

La descrierea vehiculului se arata ca acesta are mai multe accesorii: „TV, bar, frigider, fotolii masaj, unitate PC, fax”.

Mihail Vlasov, care a fost presedinte al CCIR din 2007 si pana in aprilie 2014, a fost arestat fiind acuzat de trafic de influenta intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbitraj. Ulterior, instanta suprema a inlocuit masura arestului preventiv dispusa de Curtea de Apel Bucuresti, dispunand ca Mihail Vlasov sa fie judecat in arest la domiciliu.

Citeste si Timp de 13 ani Mihail Vlasov a pastrat acest secret! Dezvaluiri incendiare despre o afacere

Potrivit rechizitoriului, la 13 martie, Vlasov, in calitate de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a pretins de la un martor denuntator suma de 1.000.000 euro, din care a primit 200.000 euro, la 18 martie 2014.

In schimbul acestor bani, sustin anchetatorii, Vlasov i-a promis denuntatorului ca-si va folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra arbitrilor din cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa CCIR investiti cu solutionarea unui dosar in care denuntatorul are calitatea de parat-reclamant si ca ii va determina pe acestia sa pronunte o hotarare arbitrala favorabila denuntatorului.

Mihail Vlasov a fost prins in flagrant in 18 martie, cand asupra lui au fost gasiti 200.000 euro.

Presedintele suspendat al CCIR a fost denuntat la DNA de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, de la care ar fi cerut un milion de euro, iar in 18 martie a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, dupa ce ar fi primit de la acesta 200.000 de euro.

Citeste si EXPLOZIV! Unul dintre cei mai cunoscuti avocati din istoria Iasului a fost executat!

Potrivit DNA, la 2 septembrie 2013, o societate comerciala a sesizat Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Curtea de Arbitraj Comercial International cu o actiune arbitrala formulata impotriva denuntatorului si a unei alte persoane.
Comentarii
  • Pai un asa nobil numai cu asemenea masini putea merge.De unde i se trage nobilimea si lui si fiicelor? DE LA SATRA DE UNDE AU PLECAT?

Adauga un comentariu