Actualitate

Aurel Dobasu ii este dator vandut lui Gheorghe Nichita! Iata de ce-l ataca Tele ‘M pe Mihai Chirica

Publicat: 14 apr. 2016
1
Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, il are la mana pe Aurel Dobasu, patronul postului de televiziune Tele ‘M. Acum a devenit si public faptul ca Dobasu ii datoreaza o suma importanta de bani lui Gheorghe Nichita, asa explicandu-se si faptul ca de cateva luni, postul de televiziune Tele ‘M nu mai spune nimic despre ilegalitatile comise de fostul primar, in timp ce actualul edil, Mihai Chirica, este atacat zilnic si vehement. Despre ce datorie este vorba? Judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au dat un verdict in dosarul nr. 23296/245/2011, in care Nichita l-a dat in judecata pe Aurel Dobasu, pentru calomnie.
„Respinge recursul declarat de catre Dobasu Aurel impotriva deciziei civile nr. 430 din 31 martie 2015 pronuntata de Tribunalul Iasi, decizie pe cre o mentine. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica din 5 aprilie 2016″, se arata in motivarea judecatorilor de la Curtea de Apel. Astfel, prin sentinta civila nr. 9222/27.06.2014 Judecatoria Iasi a admis in parte cererea formulata de reclamantul Nichita Gheorghe in contradictoriu cu paratul Dobasu Aurel, a obligat paratul Dobasu Aurel sa puna la dispozitia reclamantului suma necesara publicarii prezentei hotarari intr-un ziar local de larga circulatie din judetul Iasi si intr-un ziar central de larga circulatie, in termen de 15 zile de la data ramanerii irevocabile, a obligat paratul sa plateasca reclamantului Nichita Gheorghe suma de 5.000 lei cu titlu de daune morale, a respins cererea accesorie a reclamantului privind obligarea paratului la plata cheltuielilor de judecata ca nefondata”, se arata in hotararea instantei, ramasa irevocabila prin decizia pe care au luat-o in urma cu cateva zile magistratii de la Curtea de Apel Iasi.
Obligat sa-i plateasca o suma importanta lui Nichita, Aurel Dobasu i-a si facut o vizita de curtoazie fostului primar, la casa acestuia din Copou si au discutat cum sa-si plateasca datoria. Raspunsul este simplu. Postul de televiziune Tele M il va ataca zilnic pe actualul primar, Mihai Chirica, iar Dobasu nu trebuie sa-i mai dea niciun ban lui Nichita. De altfel, este de notorietate faptul ca in urma cu cateva luni, pe perioada in care Nichita inca era in libertate, la Bolta Rece, a avut loc o intalnire de taina intre Aurel Dobasu si fostul primar. Atunci, cei doi au batut palma (sursele BZI spun ca ar fi fost vorba si despre o suma de 10.000 de euro dati de Nichita lui Dobasu), iar din acel moment postul de televiziune Tele M nu a mai spus o vorba rea despre fostul primar, in schimb l-a atacat zilnic pe actualul edil, Mihai Chirica.Comentarii
  • SUNTETI DATORII VINDUTI TOTI SECURISTULUI MAFIOT,NICHITA, CA DOAR TOATE INSTITUTIILE BUGETARE,SI CELE SUBORDONATE DIRECT ,INCLUSIV TV. ATI FURAT IMPREUNA CU AFACERILE VOASTRE MURDARE,SPALARII DE BANI etc.

  • NICHICHICA II AVEA PE TOTI LA DEGETUL MIC ,S-A SPART CURVISTINA SI AU DAT TOTI VINA PE EA ,A FOST CALUL LUI TROIAN,VACA ,IAR BOUL FIIND EL S-A DAT LA TINERET TAURIN ,CEEEA CE SE STIA FOARTE BINE ,IL APLAUDAU TOTI PE TERENUL DE FOOTBAL ,ESTI TARE SEFU,MA MIR CA LIBRICII CARE L-AU INCONJURAT MAI SUNT?IN VIATA SE PARE CA PARAZITISMUL NU O SA DISPARA NICIODATA.

Adauga un comentariu